Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του πυγμάχου στο Γαλάτσι

Η παραποιημένη ταυτότητα και η… μοιραία σύμπτωση

Επιχειρώντας να ξετυλίξουν την υπόθεση γύρω από τη μαφιόζικη δολοφονία του πυγμάχου –επονομαζόμενου- «Dirty Harry» από αγνώστους στο Γαλάτσι τη Δευτέρα 8/12, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής αξιοποιούν νέα στοιχεία.

Ειδικότερα, επάνω στο θύμα οι αστυνομικοί βρήκαν παραποιημένη αστυνομική ταυτότητα, όπου τον έδειχνε 35 ετών και όχι 44 –όσο πραγματικά είναι- θέτοντας τέρμα στην αρχική σύγχυση που υπήρχε, χάρη στο σύστημα POL της ΕΛ.ΑΣ., όπου ήταν καταχωρημένα και τα πραγματικά στοιχεία του «Dirty Harry».

Ωστόσο, ένα ακόμα στοιχείο ακόμα πιο σοβαρό, σχετικά με τα κίνητρα της δολοφονίας, είναι η πιθανή εμπλοκή του θύματος σε μια άλλη εκτέλεση, αυτής του 58χρονου «θείου» του και πρώην πυγμάχου, τον Μάιο του 2021, αυτή του επονομαζόμενου «Κεφάλα».

Σύμφωνα με πληροφορίες, που δημοσιεύει το Newsbeast, ο 44χρονος πυγμάχος βρισκόταν στο σημείο της δολοφονίας του «Κεφάλα» -έξω από καντίνα στη Μεταμόρφωση-, ωστόσο, ελάχιστα λεπτά πριν την εν ψυχρώ εκτέλεση του «θείου» του επικαλέστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του, σωματική ανάγκη και πήγε στην τουαλέτα, με αποτέλεσμα να γλιτώσει από τα πυρά, εγείροντας ερωτηματικά.

Αν και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας δεν έχουν κανένα στοιχείο, μέχρι τώρα, που να δείχνει ότι ο «Dirty Harry» είχε σχεδιάσει ή δώσει εντολή για τη συγκεκριμένη μαφιόζικη εκτέλεση, ωστόσο, οι ισορροπίες στη νύχτα της βορειοανατολικής Αττικής φαίνεται πως αμέσως μετά άλλαξαν, αναπτύχθηκαν νέες «περίεργες» συμμαχίες Ελλήνων και Αλβανών ποινικών, με τον 44χρονο πυγμάχο σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις η ΕΛ.ΑΣ. είναι τα κλειστά στόματα, καθώς πολύ φοβούνται να δώσουν πληροφορίες.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί