Οι… «κομπάρσοι» του Κ. Μητσοτάκη – Zευγάρι που είχε εμφανιστεί ξανά προεκλογικά εμφανίστηκε σε προπαγανδιστικό βίντεο με τον πρωθυπουργό (Βίντεο)

Ενα ζευγάρι που απέκτησε σπίτι με το πρόγραμμα «Σπίτι μου» επισκέφθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και το έδειξε σε όλη την Ελλάδα μέσα από ένα προπαγανδιστικό φιλμάκι, στρατηγικά προωθημένο σε δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης και σε φιλικά ΜΜΕ. Ομως το ζευγάρι που φιλοξένησε τον Πρωθυπουργό και του έδωσε την… ευκαιρία να προβάλει τα «θα» του από το σαλόνι τους, δεν είναι καθόλου τυχαίο.

Τον Μάιο του 2023, προεκλογικά, το ίδιο ζευγάρι, δηλαδή η Ραφαέλα και ο Σπύρος είχαν πάρει μέρος στη θεματική συζήτηση της Νέας Δημοκρατίας για την οικονομία που έγινε στα Ναυπηγεία της Ελευσίνας και είχαν συναντηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Οκτώ μήνες αργότερα στο ίδιο ζευγάρι έπεσε ξανά ο κλήρος να πρωταγωνιστήσουν σε νεοδημοκρατικό βίντεο.

Ο Σπύρος, όπως η ίδια η Νέα Δημοκρατία είχε ενημερώσει, είναι ιδιωτικός υπάλληλος και η Ραφαέλα υπάλληλος σχολικού κυλικείου. Οι επικοινωνιολόγοι του Μαξίμου μάλλον βρίσκουν ότι το ζευγάρι έχει το κατάλληλο προφίλ και φωτογένεια ώστε να επιτευχθεί ο υπέρατατος στόχος. Να κερδίσει πόντους ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που εμφανίζεται δίπλα τους, με πρόχειρα ρούχα, σαν περαστικός φίλος.

Το βίντεο στο Γαλάτσι που δείχνει επίτηδες «πρόχειρο» και «άνετο» είναι προφανώς τραβηγμένο από δύο κάμερες και η συνάναντηση είναι τόσο όμορφα σκηνοθετημένη που αξίζει κάποιο βραβείο. Σίγουρα όχι βραβείο πολιτικής ειλικρίνειας!

Ραφαέλα και Σπύρος στην Ελευσίνα προεκλογικά

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί