Θεσσαλονίκη: Τρεις τραυματίες στα γυρίσματα της ταινίας «Αναλώσιμοι 4» -Ο ένας σε κρίσιμη κατάσταση

Δυο τεχνικοί και ένας κασκαντέρ οι τραυματίες

Με τις μνήμες να είναι ακόμα νωπές από το δυστύχημα της ταινίας του Άλεκ Μπάλντουιν, η κατάρα των τραυματισμών στο σετ χτύπησε και την ταινία «Αναλώσιμοι 4», καθώς τρία άτομα τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στη Θεσσαλονίκη.

Ο πρώτος σοβαρός τραυματισμός είναι ενός τεχνικού από τη Βουλγαρία ο οποίος κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων πάνω σε ένα καράβι στην περιοχή Βασιλικά, έπεσε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά και να δίνει μάχη για τη ζωή του.

Ο δεύτερος τραυματισμός έγινε στα Διαβατά, όπου γυρίζονταν σκηνές της ταινίας με φόντο τα πετρέλαια και ένας κασκαντέρ τραυματίστηκε όταν ένας οπερατέρ έκανε όπισθεν και τον παρέσυρε.

Ο τρίτος κασκαντέρ τραυματίστηκε την ώρα που γυρίζονταν σκηνές δράσεις όπου πηδούσε από αυτοκίνητο σε αυτοκίνητο.

Τα γυρίσματα της ταινίας «Οι Αναλώσιμοι 4» συνεχίζονται κανονικά παρά τους τρεις τραυματισμούς και στην Θεσσαλονίκη βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες οι Τζέισον Στέιθαμ, Άντι Γκαρσία, 50 Cent και Μέγκαν Φοξ.

Οι τρεις τραυματισμοί έγιναν λίγες ημέρες μετά τη σοκαριστική είδηση του θανάτου της Χαλίνα Χάτσινς, την οποία πυροβόλησε κατά λάθος ο Άλεκ Μπάλντουιν στα γυρίσματα του Rust.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί