Δεύτερος θάνατος από κορονοϊό πλήρως εμβολιασμένου στο νοσοκομείο Χαλκίδας

Έχασε τη μάχη ηλικιωμένη με υποκείμενα νοσήματα

Πέθανε μια γυναίκα που ήταν πλήρως εμβολιασμένη κατά του κορονοϊού, χθες το απόγευμα στο νοσοκομείο της Χαλκίδας. Πρόκειται για μια 80χρονη γυναίκα που είχε υποκείμενα νοσήματα.

Σύμφωνα με το evima.gr, όπως δήλωσε γιατρός του νοσοκομείου, η άτυχη γυναίκα είχε σοβαρά υποκείμενα νοσήματα, νοσηλευόταν σε απλή κλίνη ΜΕΘ, όμως χθες παρουσίασε σοβαρές επιπλοκές, με αποτέλεσμα να καταλήξει.

Μόλις λίγες μέρες πριν, στις 10 Σεπτεμβρίου, κατέληξε στο Γενικό Νοσοκομείο και ένας 55χρονος, ο οποίος ήταν επίσης πλήρως εμβολιασμένος. Είχε πολύ σοβαρά υποκείμενα νοσήματα και νοσηλευόταν από αρχές Σεπτεμβρίου στο Νοσοκομείο.

Τον πρώτο θάνατο πλήρως εμβολιασμένου ασθενούς με κορονοϊό είχε ανακοινώσει ο διευθυντής της ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου», Νίκος Καπραβέλος, στις 15 Αυγούστου.

Όπως είχε πει, επρόκειτο για ασθενή ο οποίος ήταν στη μονάδα του, δεν είχε υποκείμενα νοσήματα και είχε συμμορφωθεί πλήρως με τα υγειονομικά πρωτόκολλα- και ο ίδιος και τα παιδιά του.

Σημείωνε, ωστόσο, ότι πρόκειται για εξαίρεση στο σύνολο των περίπου 13.000 νεκρών της πανδημίας. «Είμαστε κατηγορηματικοί σε αυτό. Είναι για μία εξαίρεση», είπε που την βλέπει όλος ο κόσμος. «Η μετάλλαξη Δέλτα προσβάλει και τους εμβολιασμένους», ανέφερε.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί