Σε πανικό το Μαξίμου: Επικοινωνιακό σόου Μητσοτάκη με τηλεοπτικό μήνυμα για τις πυρκαγιές

 Τις επόμενες ημέρες θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου

Για μια ακόμα φορά το Μαξίμου σε πλήρη πανικό ποντάρει στο επικοινωνιακό σόου την ώρα που οι πυρκαγιές κατακαίουν τη χώρα και οι πολίτες όπως και οι φορείς των περιοχών που δοκιμάζονται καταγγέλλουν την απουσία του κρατικού μηχανισμού και την αποτυχία αντιμετώπισης των καταστροφικών πυρκαγιών.

Το πρόβλημα για την κυβέρνηση είναι, πλέον, ότι η οργή των κατοίκων που βλέπουν τον τόπο τους να καταστρέφεται, επικεντρώνεται στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη και γι’ αυτό το Μαξίμου επέλεξε για μια ακόμα φορά ο πρωθυπουργός να απευθυνθεί με τηλεοπτικό μήνυμα στους πολίτες των περιοχών που δοκιμάζονται ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι τις επόμενες ημέρες θα παραχωρήσει και συνέντευξη Τύπου.

Του τηλεοπτικού μηνύματος του πρωθυπουργού το απόγευμα, θα προηγηθεί ευρεία σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 με θέμα τα μέτρα στήριξης των πυρόπληκτων και την ανασυγκρότηση των περιοχών που επλήγησαν από τις πυρκαγιές.

Μόνο που οι πυρκαγιές δεν έχουν σβήσει ακόμα και η κίνηση αποσκοπεί στο να κατευνάσει τις αντιδράσεις με υποσχέσεις την ώρα που τα μέτωπα της φωτιάς διαλύουν χωριά, τον κοινωνικό ιστό, την οικονομία και το περιβάλλον των περιοχών που βρίσκονται στο επίκεντρο των πύρινων μετώπων.

Στο ίδιο μήκος κύματος και το υπουργικό συμβούλιο που θα συγκληθεί την Τρίτη προκειμένου να δοθεί «γραμμή» στους υπουργούς που μέχρι σήμερα είναι εξαφανισμένοι από το κάδρο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα και η κυβερνητική εκπρόσωπος είναι με εντολή Μητσοτάκη εξαφανισμένη και εμφανίστηκε μόνο μέσω μιας ανάρτησης στο Twitter για να κουνήσει το δάκτυλο στους πολίτες.

Είναι, επίσης, χαρακτηριστικό ότι η ενημέρωση του Νίκου Χαρδαλιά είναι ένας μονόλογος χωρίς την παρουσία δημοσιογράφων και άρα τη δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Σε πανικό το Μαξίμου: Επικοινωνιακό σόου Μητσοτάκη με τηλεοπτικό μήνυμα για τις πυρκαγιές”

  1. Δήμος Σθένης

    Απορία! Που κάθεται ο Μητσοτάκης και του έχουν πεταχτεί τα μάτια έξω;

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί