Στους “πρωταθλητές” των χρωστούμενων δανείων Αυγενάκης – Κεγκέρογλου, με οφειλή πάνω από 1,3 εκατ. €!

Στους “πρωταθλητές” των οφειλόμενων δανείων είναι και το 2020 (σύμφωνα με τα πόθεν έσχες που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα) ο υφυπουργός Αθλητισμού και βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης και ο βουλευτής, επίσης Ηρακλείου, του ΚΙΝΑΛ, Βασίλης Κεγκέρογλου, δυο, δηλαδή, από εκείνους που είχαν κάνει “καραμέλα” το “δάνειο Πολάκη”.

Δείτε επίσης: Και φωνάζουν για τον Πολάκη!- Τα δάνεια 1,3 εκατ. €, που πήραν Αυγενάκης- Κεγκέρογλου, εν μέσω μνημονίων! (έγγραφα)

Στους… “πρωταθλητές” των δανείων, με 1,3 εκατ. € οφειλές, μέσα μάλιστα στα μνημόνια, Αυγενάκης – Κεγκέρογλου (έγγραφα)

Οι οφειλές του κ. Αυγενάκη φτάνουν τις 662.000 ευρώ, μειωμένες περίπου κατά 58.000 σε σχέση με την προηγούμενη περιουσιακή του κατάσταση, καθώς έχει μπει σε ρύθμιση κι πρέπει να τα αποπληρώσει το… 2054! Η βασική του οφειλή, που ξεπερνά τις 600.000 € προέρχεται από το 2010, όταν μπήκαμε στα μνημόνια και οι “κοινοί θνητοί” δεν είναι πρόσβαση στα τραπεζικά δάνεια…

Δείτε εδώ το πόθεν έσχες του Λευτέρη Αυγενάκη

ΑΥΓΕΝΑΚΗΣΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣΔήλωση

Ο δανεισμός Κεγκέρογλου

Δείτε εδώ το πόθεν έσχες του Β. Κεγκέρογλου

ΚΕΓΚΕΡΟΓΛΟΥΒΑΣΙΛΕΙΟΣΔήλωση

Ανάλογα υψηλός είναι ο δανεισμός του βουλευτή Ηρακλείου του ΚΙΝΑΛ, Βασίλη Κεγκέρογλου, που οφείλει συνολικά 665.000 ευρώ, από τα οποία τα 25.000 είναι των τελευταίων χρόνων και τα υπόλοιπα 640.000, περίπου, είναι από την περίοδο των σκληρών μνημονίων (2012-13, που η “κάνουλα” είχε κλείσει για τους υπόλοιπους Έλληνες.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί