Καταγγελία εργαζομένου στο Βενιζέλειο: Αλλάζουν σε κάθε βάρδια το νοσηλευτικό προσωπικό από κλινική covid, σε τυχαίες κλινικές!

“Από τότε που ανέλαβαν οι νέοι μας τομεάρχες τα προβλήματα του νοσοκομείου πολλαπλασιάστηκαν”

Με μήνυμά του στο Candiadoc, εργαζόμενος του Βενιζελείου, μας γράφει για τις απίστευτες και εξοργιστικές καταστάσεις που επικρατούν στο νοσοκομείο.

Δείτε επίσης:

Δείτε: Βενιζέλειο: Το “μαγαζάκι” του “άριστου” διοικητή και της παρέας των… Νικολήδων! – Τα όσα “θαυμαστά” συμβαίνουν

Βενιζέλειο: Μετά την παγωμάρα από τις αποκαλύψεις, τώρα άρχισαν οι απειλές στο Candiadoc!

Κρήτη: Γαλάζιοι διοικητές νοσοκομείων σε ρόλο… Πουαρό!- Δεν τους νοιάζουν τα προβλήματα αλλά ποιος τα διαρρέει!

Το μάθαμε κι αυτό: Ο “άριστος” διοικητής του Βενιζελείου θεωρεί… ύποπτων συμφερόντων την κριτική του Candiadoc!

Κρούσματα κορονοϊού κλείνουν την Αιματολογική του Βενιζελείου

Ασθενής που νοσηλευόταν στο Βενιζέλειο βρέθηκε με κορονοϊό

Συνεχίζεται η ενδονοσοκομειακή διασπορά στο Βενιζέλειο: 4 θετικά κρούσματα covid και στην Καρδιολογική Κλινική

Βενιζέλειο: Αναβάλλονται προγραμματισμένα χειρουργεία – «Lockdown» στο νοσοκομείο λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στην καρδιολογική κλινική

Όπως καταγγέλλει, δεν φτάνουν τα προβλήματα τα οποία καλούνται να αντιμετωπίσουν οι εργαζόμενοι λόγω της πανδημίας, αλλά οι νέοι τομεάρχες του νοσοκομείου με τις αποφάσεις τους χειροτερεύουν την κατάσταση, αλλάζοντας σε κάθε βάρδια το νοσηλευτικό προσωπικό, από κλινική covid, σε τυχαίες κλινικές και από αυτές τις κλινικές στην κλινική covid!! Ακριβώς ό,τι πρέπει να γίνει δηλαδή, για να… επιτευχθεί η διασπορά του ιού!

Δείτε αναλυτικά τι μας αναφέρει στο μήνυμά του:

Γεια σας! Είμαι εργαζόμενος του Βενιζελείου όπου σε όλες τις κλινικές υπάρχουν τεράστια προβλήματα. Και δε φτάνουν αυτά τα προβλήματα, οι νέοι τομεάρχες μας θέλουν να τα κάνουν ακόμα περισσότερα αλλάζοντας σε κάθε βάρδια το νοσηλευτικό προσωπικό, από κλινική covid, σε τυχαίες κλινικές και από αυτές τις κλινικές στην κλινική covid. Ότι πρέπει για να γίνει διασπορά! Ας σοβαρευτούμε λίγο. Κάτι πρέπει να γίνει. Από τότε που ανέλαβαν οι νέοι μας τομεάρχες τα προβλήματα του νοσοκομείου πολλαπλασιάστηκαν.

Σχετικά Άρθρα

3 Thoughts to “Καταγγελία εργαζομένου στο Βενιζέλειο: Αλλάζουν σε κάθε βάρδια το νοσηλευτικό προσωπικό από κλινική covid, σε τυχαίες κλινικές!”

  1. Μαρια Παπαδοκωστακη

    ELENI αφού ξέρεις τόσα εσυ και κάθεσαι πισω απο ενα γραφείο, δεν γνωρίζεις οτι εχει γινει πρόσληψη 30 τουλάχιστον νοσηλευτριών για μονάδα COVID19…ρωτήσαμε στην ΥΠΕ και μάθαμε.
    Που είναι αυτές? Γιατι δεν πανε στην COVID μονάδα, δλδ για τις θέσεις που γνώριζαν οτι θα δουλέψουν?
    Για τις έκτακτες ανάγκες που αναφέρεσαι, υπάρχει προσωπικο. Που είναι?
    Και με εβαλε κανεις να πω τιποτα. Τωρα αν η αληθεια ποναει ειναι αλλο θεμα. Γιατι οτι εχει γραψει το candiadoc ειναι αληθεια 1000% και το ξερετε ολοι ! Kι εσεις τα κουβεντιαζεται στα γραφεια σας. Ολοι το ξερουμε και τα ακουμε !
    Αλλο αν δεν μας αρεσουν !

  2. Eleni

    Αγαπητέ συνάδελφε.
    Εργάζεστε σε Νοσοκομείο και όχι σε περίπτερο. Καλείστε και είναι υποχρέωση ΣΑΣ να καλύψετε έκτακτες ανάγκες εν μέσω μιας φοβερής πανδημίας. Αν ως υγειονομικό προσωπικό δεν ξέρετε να προστατευτείτε και να προστατέψετε τότε λυπάμαι πολύ. Παραιτηθείτε και γεμίστε τις ώρες με κάτι πιο ευχάριστο και ακίνδυνο (σταυρόλεξα τένις ιππασία χορο).
    Σταματήστε επιτέλους να παίζετε το παιχνίδι καποιας_κάποιου εις βάρος του Νοσοκομειου που τόσα προσφέρει και τόσο αγαπάει ο κόσμος.
    Όλοι γνωρίζουμε ποιοι κρύβονται πίσω απο κάθε δημοσίευμα.
    Καλή τύχη.

  3. ELENI

    Έλεος! Τι άλλο θα σας βάλει να πειτε. Καλα κάνουν. Όταν προκύπτουν έκτακτες ανάγκες πρέπει να καλύπτονται. Αν δεν μπορείς παραιτησου.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί