Πληθαίνουν οι καταγγελίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις αθλητριών μετά τις αποκαλύψεις Μπεκατώρου

Σπάνε τη σιωπή τους, η μια μετά την άλλη, οι αθλήτριες, έπειτα από τις αποκαλύψεις της Σοφίας Μπεκατώρου σχετικά με τη σεξουαλική κακοποίηση της από τον αντιπρόεδρο της Ελληνικής Ιστιοπλοΐκής Ομοσπονδίας.

Πιο συγκεκριμένα, οι Μάνια Μπίκοφ και Ραμπέα Ιατρίδου έκαναν τις δικές τους αποκαλύψεις για σεξουαλικές παρενοχλήσεις που υπέστησαν.

Αρχικά, η διεθνής πολίστρια Μάνια Μπίκοφ, με ανάρτηση της στο Facebook, αναφέρει χαρακτηριστικά πως, πριν από περίπου 30 χρόνια, όταν είχε τραυματιστεί στον ώμο, επισκέφθηκε γιατρό, ο οποίος πάντα της ζητούσε, αδικαιολόγητα, να βγάζει το μαγιό της, κάθε φορά που της έκανε ένεση ενζύμων.

«Την πρώτη φορά το έκανα, με αιφνιδίασε, δεν ήξερα γιατί το ζήτησε. Όταν βγήκα ρώτησα τις άλλες, μου είπαν ότι κ σε αυτές κάτι ανάλογο είχε ζητήσει. Δε μίλησα σε κάποιον άλλον. Στην επόμενη επίσκεψη το ίδιο. Τον κοίταξα κατάματα και τον ρώτησα γιατί; Αφού τον ώμο μου θα δείτε.. Μου απάντησε με υφακι γιατί, ντρέπεσαι; Ο συγκεκριμένος δεν με άγγιξε στο στήθος, την έβρισκε όμως να μας βλέπει», αναφέρεται στην ανάρτηση της Μπίκοφ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί