Ο ΟΦΗ… κατάφερε και έχασε στο τέλος από τον Παναιτωλικό!

Μέσα σε ένα λασπωμένο γήπεδο, ο ΟΦΗ κατάφερε να χάσει 2-1 από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο κι ενώ προηγείτο μέχρι το 83′! Μέσα σε 3 λεπτά δέχτηκε δυο γκολ και το παιγνίδι γύρισε υπέρ της ομάδας του Αγρινίου.

Στο 54′ ο ΟΦΗ πέτυχε το 1-0. Ο ΟΦΗ άλλαξε την μπάλα καταπληκτικά μέσα σε μικρό χώρο και ο Στάικος με ένα τρομερό σουτ έκανε το 1-0.

Στο 62′ ο Σελίμοβιτς μάρκαρε τον Αριγίμπι και ο διαιτητής έδειξε πέναλτι υπέρ του Παναιτωλικού. Μετά από διακοπή 4-5 λεπτών για να ελεγχθεί το VAR, εκτέλεσε ο Μάζουρεκ και μπλόκαρε ο Σωτηρίου. 

Στα τελευταία λεπτά του παιγνιδιού ο ΟΦΗ κυριολεκτικά χάθηκε και αφού έχασε ευκαιρίες για να πετύχει δεύτερο γκολ. Έτσι μέσα σε 3 λεπτά δέχτηκε 2 γκολ!

Στο 83′ έγινε το 1-1 1-1 για τον Παναιτωλικό με απευθείας σέντρα από τον Μανθάτη σχεδόν από την πλάγια γραμμή!

Και στο 85′ το 2-1 με τον Ματσόλα.

Ο ΟΦΗ στις καθυστερήσεις έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Νέιρα, που λίγο πριν έχασε κλασική ευκαιρία να ισοφαρίσει.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κνετ, Μεντίνα (78′ Τζανακάκης), Λιάβας, Κωνσταντόπουλο, Περέιρα, Τσιγγάρας, Ταχάρ, Ντίας, Αριγίμπι (87′ Αρσούρα), Μάζουρεκ (70′ Μανθάτης), Βέργος (70′ Ματσολα).

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Βούρος (91′ Τσιλιανίδης), Διαμαντής, Σελίμοβιτς, Ουές, Κοροβέσης (68′ Λυμπεράκης), Μεγιάδο, Στάικος(91′ Γκαργκαλατζίδης) , Νέιρα, Στάρτζεον, Σαρδινέρο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί