Απολογήθηκαν για την φονική συμπλοκή ανήμερα των Χριστουγέννων – Στη φυλακή πατέρας και γιος

Στα δικαστήρια Ηρακλείου για την απολογία τους στον ανακριτή οδηγήθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας πατέρας και γιος, οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται στην χριστουγεννιάτικη οικογενειακή συμπλοκή, με θύμα τον 26χρονο γιο της οικογένειας.

Δείτε επίσης: Χριστουγεννιάτικη συμπλοκή στο Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο τραυματίας μετά από μαχαίρωμα

Δύο συλλήψεις από την αστυνομία για την συμπλοκή στο Ηράκλειο

Ο 26χρονος νοσηλευόταν διασωληνωμένος στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο και παρά την προσπάθεια των γιατρών, κατέληξε στις 5 τα ξημερώματα της Κυριακής.

Ηράκλειο: Έχασε τη μάχη ο 26χρονος που τραυματίστηκε τα Χριστούγεννα σε οικογενειακό επεισόδιο

Ανήμερα των 26χρονος αδερφός είχε λογομαχία με τον 55χρονο πατέρα του και τον 24χρονο αδερφό του. Η οικογένεια είναι από την Αλβανία.

Ο καυγάς πήρε ανεξέλεγκτες διαστάσεις με αποτέλεσμα σύμφωνα με την αστυνομία ο 26χρονος Αλβανός να δεχτεί χτύπημα από μαχαίρι.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση ταυτοποιήθηκαν, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι δύο αλλοδαποί – πατέρας και γιος- ενώ βρέθηκε και κατασχέθηκε το αιχμηρό αντικείμενο.

Και οι δύο αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία, με τον γιο ωστόσο να αρνείται τη συμμετοχή του στο μαχαίρωμα του νεαρού, καθώς υποστήριξε ότι είχε λιποθυμήσει.

Από την πλευρά του ο πατέρας υποστήριξε ότι μαχαίρωσε τον 26χρονο γιο του σε μια προσπάθεια να αμυνθεί, ενώ ανέφερε ότι δεν θυμάται λεπτομερώς τα γεγονότα.

Και οι δύο κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

Φωτογραφίες: imageonline.gr

Σχετικά Άρθρα

2 Thoughts to “Απολογήθηκαν για την φονική συμπλοκή ανήμερα των Χριστουγέννων – Στη φυλακή πατέρας και γιος”

  1. Elefteria Milaki

    Τον έβγαλαν από τη μέση σαν την Κατσαρίδα στο διήγημα του Φ. Κάφκα η Μεταμόρφωση. Το τρομερό είναι ότι όλες οι καθωσπρέπει οικογένειες αυτή τη στάση έχουν απέναντι στον ευάλωτο, στον αδύναμο, στο εύκολο θύμα. Είναι τρομερό που πολλοί θεωρούν φυσιολογικό να εξολοθρεύσουν το “ναρκομανή”, τον “ψυχοπαθή”, τον “ανώμαλο” και γενικά όποιον είναι είτε διαφορετικός ή έχει ένα πρόβλημα ή απλά διαφωνούν μαζί του. Γι’ αυτό είναι ευθύνη του κράτους η προστασία των πιο ευάλωτων, να μην γίνονται “βάρος” στις οικογένειές τους και να ζουν με το φόβο μην ξεσπάσει πάνω τους η σπιτική βία.

  2. Elefteria Milaki

    Τον έβγαλαν από τη μέση σαν την Κατσαρίδα στο διήγημα του Φ. Κάφκα η Μεταμόρφωση. Το τρομερό είναι ότι όλες οι καθωσπρέπει οικογένειες αυτή τη στάση έχουν απέναντι στον ευάλωτο, στον αδύναμο, στο εύκολο θύμα. Είναι τρομερό που πολλοί θεωρούν “φυσιολογικό” να εξολοθρεύσουν το “ναρκομανή”, τον “ψυχοπαθή”, τον “ανώμαλο” και γενικά όποιον είναι είτε διαφορετικός ή απλά έχει ένα πρόβλημα ή απλά διαφωνούν μαζί του. Γι’ αυτό είναι ευθύνη του κράτους η προστασία των πιο ευάλωτων, να μην γίνονται “βάρος” στις οικογένειές τους και να ζουν με το φόβο μην ξεσπάσει πάνω τους η σπιτική βία.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί