Τραμπ: Δεν παραδέχομαι τίποτα, θα νικήσουμε

Ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ δείχνει πως δεν έχουν αλλάξει οι προθέσεις του, καθώς με νέα του δήλωση τόνισε ότι δεν παραδέχεται ότι έχει ηττηθεί στις «εκλογές νοθείας», όπως τις χαρακτήρισε.

Μια ανάρτηση στο Twitter έκανε πολλούς να πιστέψουν ότι ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, έφτασε σε σημείο ωριμότητας να αναγνωρίσει την ήττα του από τον Τζο Μπάιντεν στις πρόσφατες αμερικανικές εκλογές.

«Κέρδισε επειδή οι εκλογές ήταν νοθευμένες», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Τραμπ, αναφερόμενος στον Δημοκρατικό αντίπαλό του, ανάρτηση που λήφθηκε ως η πρώτη παραδοχή ήττας για τον απερχόμενο πρόεδρο, δώδεκα ημέρες μετά το κλείσιμο της κάλπης και οκτώ μετά την ανακήρυξη του Τζο Μπάιντεν ως νικητή.

Ωστόσο, μετά το σούσουρο που ακολούθησε, ο Τραμπ ανέλαβε να αποκαταστήσει την τάξη και τις προθέσεις του: «Κέρδισε μόνο στα μάτια των FAKE NEWS μέσω ενημέρωσης. Δεν παραδέχομαι ΤΙΠΟΤΑ! Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη. Αυτές ήταν ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΟΘΕΙΑΣ! ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΟΘΕΙΑΣ. ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!», ανέφερε ο Τραμπ σε δύο διαδοχικές του αναρτήσεις, δείχνοντας τελικά ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει στον τρόπο σκέψης του.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί