Για τον Κ. Μητσοτάκη δεν υπάρχει κίνδυνος διασποράς του ιού στα ΜΜΜ! (Βίντεο)

Στην κατάσταση στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς αναφέρθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη δευτερολογία του στη Βουλή, ισχυριζόμενος πως δεν υπάρχει κίνδυνος διασπορας του ιού, παρά τον συνωστισμό που παρατηρείται ως επί το πλείστον σε μετρό, ηλεκτρικό και λεωφορεία.

Επικαλέστηκε μάλιστα «ουκ ολίγες μελέτες» που υποστηρίζουν ότι τα μέσα μαζικής μεταφοράς δεν παίζουν τόσο μεγάλο ρόλο στη διάδοση.

«Μόλις το 1,2% των clusters συνδέονται με τα μέσα σύμφωνα με μελέτη στη Γαλλία» είπε ο πρωθυπουργός.

«Κάναμε μεγάλη προσπάθεια», αρκέστηκε να πει ενώ για τον διαγωνισμό που είχε προκηρύξει ο ΣΥΡΙΖΑ για την προμήθεια λεωφορείων είπε ότι «προφανώς διαγωνισμοί που είχαν απορριφθεί από τις αρμόδιες αρχές ως παράνομοι δεν θα γίνουν επί δικών μας ημερών».

Επιτέθηκε μάλιστα στην αξιωματική αντιπολίτευση και στον Νίκο Παππά για τον ΟΑΣΘ. «Παραλάβαμε έναν ΟΑΣΘ διαλυμένο», είπε ο Κυρ. Μητσοτάκης αφήνοντας υπαινιγμούς για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και τον πατέρα του που διετέλεσε πρόεδρος του ΟΑΣΘ.

«Δεν θυμαμαι να είχατε κάνει τόσες προσλήψεις» υποστήριξε ακόμα απευθυνόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε: «αν το έργο σας ήταν τόσο επιτυχημένο φαντάζομαι ότι με κάποιο τρόπο θα το επιδεικνύατε».

«Σε κείμενο απολογισμού του ΣΥΡΙΖΑ δεν υπήρχε ούτε μια παράγραφος, ούτε μια πρόταση για τα ΜΜΜ και για τις Εντατικές. Δεν είχατε τίποτα να πείτε γιατί δεν κάνατε τίποτα», ανέφερε.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί