Στην κλινική covid του νοσοκομείου Ιεράπετρας 65χρονος

Νέο κρούσμα

Ένα νέο κρούσμα κορονοϊού επιβεβαιώθηκε το βράδυ της Κυριακής σε άνδρα που εμφάνισε ύποπτα συμπτώματα και έκανε τεστ στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας.

Πρόκειται για ένα 65χρονο, για τον οποίο όπως λέει στο Ράδιο Λασίθι ο διοικητής του Νοσοκομείου κ. Καλλιονάκης, είχε πρόσφατα λάβει μέρος σε κοινωνική εκδήλωση σε νομό υψηλού κινδύνου της χώρας, και από εκεί θεωρείται το πιθανότερο να κόλλησε.

Ο 65χρονος αυτή την ώρα νοσηλεύεται στην κλινική covid του Νοσοκομείου Ιεράπετρας, με ήπια συμπτώματα, όπως τόνισε ο διοικητής.

Ο κ. Καλλιονάκης τόνισε πως τόσο αυτό το κρούσμα, όσο και το πρόσφατο προηγούμενο στις Μάλες, δεν πρέπει να προκαλούν έκπληξη σε κανένα, αφού είναι φανερό πως ο ιός κυκλοφορεί στην περιοχή και έτσι τα κρούσματα είναι αναμενόμενα.

Αυτή τη στιγμή στην κλινική Covid-19 του Νοσοκομείου Ιεράπετρας, η οποία έχει 27 κρεβάτια σε 9 θαλάμους, βρίσκεται ο συγκεκριμένος 65χρονος, μαζί με ακόμα ένα άτομο με ύποπτα συμπτώματα στο οποίο έχει γίνει τεστ και αναμένονται αποτελέσματα.

Ο διοικητής του Νοσοκομείου τόνισε πως η εξέλιξη της πανδημίας σε τοπικό επίπεδο σε μεγάλο βαθμό εξαρτάται από τη στάση που ο καθένας θα κρατήσει σε ατομικό επίπεδο, τηρώντας με προσοχή τα μέτρα προστασίας, όπως η χρήση μάσκας, η τήρηση αποστάσεων και το τακτικό πλύσιμο χεριών.

Να υπενθυμίσουμε ότι το πρωί της Δευτέρας έγινε γνωστό άλλο ένα κρούσμα κορονοϊού στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο.

Πρόκειται για φοιτήτρια η οποία βρέθηκε θετική στο τεστ που έκανε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Δείτε: Κρήτη: Φοιτήτρια θετική στον κορονοϊό – Τέθηκε σε καραντίνα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί