Από την Πατουλίδου στον Πατούλη!

Του Μιχάλη Τζανάκη

Από την Πατουλίδου στον Πατούλη! Από το «για την Ελλάδα ρε γαμώτο» και την ανάταση του εθνικού φιλότιμου στην BMW των 100.000 ευρώ για τις ανάγκες του περιφερειάρχη-αυτοκράτορος μετά της συζύγου του- εξαδέλφης του Φλωρινιώτη!

Από τα έντυπα με τις επιφυλλίδες του Πλωρίτη, του Μαρωνίτη, του Ραφαηλίδη, του Γιανναρά στις φυλλάδες με τα ραβασάκια του Μαξίμου και τις υπομνήσεις για το δημοσιευθέν ρεπορτάζ. Από τις συνεντεύξεις του Φρέντυ Γερμανού με τον Αποστόλη Σάντα και τον Μανόλη Γλέζο  σ’ αυτές του Χατζηνικολάου με την Αρβελέρ που μας πληροφόρησε αρμοδίως ότι η Φρειδερίκη υπήρξε «παρεξηγημένη» βασίλισσα!!!

Από τον τηλεοπτικό «Χριστό ξανασταυρώνεται» και το «Λούνα παρκ» στο «Μπάτσελορ» και το «Big brother»!

Η μετά-μεταπολίτευση προχωρά ακάθεκτη προς την αποδόμηση της αισθητικής, της λογικής και βεβαίως της ίδιας της Δημοκρατίας. Οι θεσμοί εκτίθενται διαρκώς καθώς οι συμφύσεις τους με την πολιτική εξουσία είναι τέτοιες και τόσες που μόνο με βαθιά τομή μπορούν να ξεριζωθούν.

Οι νεοέλληνες «πολιτεύονται» και παλεύουν για το κοινό (;) συμφέρον  με σχόλια επί διαδικτυακών αναρτήσεων προκειμένου να πιστοποιήσουν και την αφοσίωσή τους στα ιδανικά του δικού τους «Μεσσία». Δωρητές-χορηγοί σκορπούν αφειδώς –μήπως και ανιδιοτελώς;- εκατομμύρια ευρώ για να στηρίξουν την χειμαζόμενη ελληνική οικονομία, δήμαρχοι δίνουν εκατομμύρια για ντεκόρ ψευδοπιπεριών και βαμμένων οδοστρωμάτων και η κοινή γνώμη ενθουσιάζεται με όοοοολα αυτά, καθώς επηρμένη καθώς είναι από τα τηλεοπτικά ριάλιτι δείχνει να βρίσκεται σε γλυκιά ζάλη ωσάν την «καπνισμένη» Πυθία!

Κι αν κάποιος δυσφορεί με όλα αυτά ας παρακολουθήσει το βραδινό δελτίο του ΣΚΑΪ! θ’ αλλάξει σίγουρα γνώμη

Σχετικά Άρθρα

2 Thoughts to “Από την Πατουλίδου στον Πατούλη!”

  1. Δήμος Σθένης

    Προσωπικά δεν καταλαβαίνω τίποτα απ’ όσα σχολιάζετε, φίλοι μου! Σκούρα η Σία, (ποια Σία και πως σκούριασε;) αλλά τέλος πάντων δε με πολυενδιαφέρει κιόλας! Αυτό που με εντυπωσιάζει είναι πως φιγουράρουν στον ίδιο ΠΑΤΟ ο …Πατούλης και η …Πατουλίδου! Ο ένας βλοσυρός σαν θυμωμένος κορωνοϊός κι η άλλη σαν γυαλιστερή σαν λιακόνι! Πλάκα δεν έχουνε;

  2. Σκούρα τα πράγματα

    Από όλο το κείμενο κρατάω τη φράση “αποδόμηση της αισθητικής”… Η ασχήμια βασιλεύει σε κάθε τομέα της καθημερινής και δημόσιας ζωής… Και όμως υπάρχουν γυναίκες που στήνονται κάθε βράδυ μπροστά στην οθόνη για να δουν τη… Σία επειδή τη βρίσκουν καταπληκτικό πρότυπο επιτυχημένης και όμορφης γυναίκας…Για να μην αναφέρω αυτούς που βλέπουν το Καλό Μεσημέρι με τα νάζια της δεσποινίδος Σκούρα που θυμήθηκε πως υπήρξε θύμα ρατσισμού σε μια εποχή που αν μπει ο καθηγητής στην τάξη και ρωτήσει τα παιδιά πες μου τους φίλους σου θα πάρει 2-3 αλβανικά ονόματα τουλάχιστον από τον καθένα. Αυτό είναι, η αισθητική πήγε περίπατο, μαζί με τη λογική, την αξιοκρατία, τη μόρφωση και τον πολιτισμό. Έλεος πια με την Πατούλη και όλους τους καρνάβαλους κάθε μέρα.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί