Εντολή για επίθεση στον Τσίπρα σε «σκονάκι» που έστειλε το Μαξίμου και από απροσεξία δημοσιεύτηκε στο «Πρώτο Θέμα» και το Liberal!

Το Μαξίμου γράφει κυριολεκτικά τα ρεπορτάζ στα φιλοκυβερνητικά μέσα

Το Μαξίμου όχι μόνο υπαγορεύει αλλά γράφει και στην κυριολεξία τα ρεπορτάζ στα φιλοκυβερνητικά μέσα.

Και η αποκάλυψη έγινε από το ίδιο το «Πρώτο Θέμα»  αλλά και από το Liberal!

 Στα δυο δημοσιεύματα με το ρεπορτάζ για τα νέα μέτρα που θα ανακοινώσει αύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, βγήκε στη δημοσιότητα και η γραπτή εντολή του Μαξίμου.

Δείτε επίσης: Αλ. Τσίπρας για τα «σκονάκια» του Μαξίμου: «Ντροπή για την κατάντια της ενημέρωσης αλλά και για τον εκφυλισμό της ελευθεροτυπίας και της δημοκρατίας»

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΓΚΑΦΑ
Στο δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος» έχει βγει στη δημοσιότητα και η εντολή Μαξίμου να εστιάσουν σε επίθεση προς τον Αλέξη Τσίπρα

Ο συντάκτης φαίνεται ότι μετέφερε με copypaste όλη την ενημέρωση από το Μαξίμου, χωρίς να προσέξει ότι μαζί δημοσίευσε και τις κατευθύνσεις του «διευθυντή» των φιλοκυβερνητικών εφημερίδων, ραδιοσταθμών, καναλιών και ιστοσελίδων.

 Έτσι, λοιπόν, από αυτή την απροσεξία, μάθαμε ότι η κυβέρνηση έδωσε εντολή σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που ελέγχει για επίθεση στον Τσίπρα.

Γράφει συγκεκριμένα το «σκονάκι» από το Μαξίμου

«Πέραν των προφανών ειδήσεων δίνουμε μεγάλη έμφαση στην στήριξη του Τσιόδρα έναντι των επιθέσεων από τον Τσίπρα.

Δίνουμε ξεχωριστή έμφαση σε αυτό διότι την ώρα της μεγάλης συστράτευσής στην Ελλάδα και στην Ευρώπη το γεγονός ότι επιλέγουν να στοχοποιούν τους επιστήμονες και ο Τσίπρας στοχοποιεί τον Τσιόδρα είναι απαράδεκτο

LIBERAL ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΓΚΑΦΑ
Το δημοσίευμα της ιστοσελίδας LIBERAL με το σχετικό απόσπασμα από την εντολή Μαξίμου για επίθεση σε Τσίπρα

Ασφαλώς και ήταν ηλίου φαεινότερο ότι όλα τα φιλοκυβερνητικά μέσα ελέω και του πακτωλού χρημάτων από τις δυο λίστες Πέτσα, παίρνουν τη γραμμή έτοιμη γραμμένη. Για πρώτη φορά, όμως, βγαίνει στη δημοσιότητα. Scripta manent! Ό,τι γράφει δεν ξεγράφει!

Αδιάψευστος κριτής είναι και το σχετικό απόσπασμα από την εισαγωγική τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο υπουργικό συμβούλιο. Αναφέρεται στις επιθέσεις που δέχθηκε ο Σωτήρης Τσιόδρας και στη συνέχεια πηγαίνει σε άλλο θέμα. Η σχετική παράγραφος που δημοσιεύουν δυο φιλοκυβερνητικά μέσα, δεν αποτελεί μέρος της ομιλίας του πρωθυπουργού.

Αυγή

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί