Αντώναρος: Φαντάζομαι πως οι κυβερνητικοί τις μάσκες τις πληρώνουν από την τσέπη τους

Στο αίτημά του να καλύπτει το κράτος τις μάσκες προστασίας όλων των πολιτών κατά του κορονοϊού επανέρχεται με ανάρτησή του στο facebook, ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Συμπληρώνει μάλιστα πως… φαντάζεται πως τις μαύρες μάσκες που φορούν οι κυβερνητικοί τις πληρώνουν από την τσέπη τους, όπως όλοι οι Έλληνες…

Διαβάστε την ανάρτησή του Ευάγγελου Αντώναρου: 

«Φαντάζομαι ότι τις μαυρες (τι χρώμα πένθους κι αυτό!) μάσκες με το εθνόσημο που έγινε μόδα να φορούν οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι θα τις πληρώνουν από τη τσέπη τους. Όπως ακριβώς ζητεί ο Μητσοτάκης από όλους τους Έλληνες πολίτες.

Η μήπως όχι;

Η απαίτηση παραμένει: Να αναλάβει το δημόσιο την πληρωμή της υποχρεωτικής πλέον μάσκας για όλους τους κατοίκους της χώρας.»

ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Αντώναρος: Φαντάζομαι πως οι κυβερνητικοί τις μάσκες τις πληρώνουν από την τσέπη τους”

  1. Δήμος Σθένης

    Μητσοτάκης και να πληρώνει από την τσέπη του; Που ξανακούστηκε; Και μάλιστα με τόση προϊστορία! Θα τρίζουν τα κόκαλα του Μητσοτακέικου! Αντώναρε!!! Ντροπή και αναίδεια, δηλαδή! Με τέτοιο αντιπολιτευτικό μένος από Αντώναρος (όχι πως ήσουνα και ποτέ δηλαδή!) θα καταντήσεις …Αντωνάκης (που πάντα ήσουνα δηλαδή!)!!! Όσο για τους λοιπούς “ελάσσονες” κυβερνητικούς προφήτες είναι φυσικό ν’ ακολουθούν το παράδειγμα του …πρώτου τη τάξει Μωυσή τους ως πιστοί “Εβραίοι”, γιατί μόνο δίπλα του “αριστεύουν” κι αυτοί. Εξάλλου χρειάζονται και “εκπαίδευση” και είναι πασίγνωστο πως “μ’ όποιον δάσκαλο θα κάτσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις!!! Και, τέλος, καλά γνωρίζουμε όλοι πως όλες οι “βρωμόμυγες” (αλλιώς τις λέμε στο χωριό μου, αλλά τέλος πάντων) γύρω απ’ το …φαΐ τους συνάζονται! Και φυσικά στον μεγάλο ανταγωνισμό οι “αδύναμες “μύγες” παραγκωνίζονται! Δυστυχώς ..Αντώναρε, ο Πέτσας φάνηκε πιο …Πέτσαρος από σένα κι εσύ πιο …Αντωνάκης σ’ αυτόν τον ..διαγκωνισμό!
    Υ.Γ. Παρηγοριά σου Αντώναρε η λαϊκή παροιμία! “Εκεί που είσαι ήμουνα, κι εδώ που είμαι θα’ ρθεις”. Ίσως μ’ αυτήν να …βγάλεις λίγο το άχτι σου! Γι’ άλλο πράμα δε σε …κόβω!!!

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί