Αντιδήμαρχος Αθηναίων με απόφαση Μπακογιάννη η Γκαγκάκη

 Λίγους μήνες πριν είχε… παραιτηθεί μετά το σάλο που προκάλεσε η διακωμώδηση περιστατικού σεξουαλικής επίθεσης

Παύθηκε, επαναπαύθηκε και… επανήλθε ως αντιδήμαρχος Εξωστρέφειας και Κοινωνίας των Πολιτών η Κατερίνα Γκαγκάκη, με απόφαση Μπακογιάννη.

Υπενθυμίζεται ότι τον Νοέμβριο του 2019 παραιτήθηκε από τη θέση της υπευθύνου του τομέα Πολιτισμού του Δήμου Αθηναίων και προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Τεχνόπολις, μετά το σάλο που ξέσπασε, όταν διακωμώδησε επί ώρα σε εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα τη σεξουαλική επίθεση που δέχθηκε φοιτήτρια.

Συγκεκριμένα, η επίθεση έγινε στη βιβλιοθήκη του ΑΠΘ, όταν φοιτητής εκσπερμάτισε στην πλάτη φοιτήτριας την ώρα που εκείνη διάβαζε. Το περιστατικό μεταδόθηκε από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα με πλήθος περιπαικτικών σχολίων και με απαξιωτικά υπονοούμενα, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων.

Ως αποκορύφωμα, ένας από τους συντελεστές της εκπομπής έκρινε πως ήταν… φρόνιμο να κάνει αναπαράσταση της επίθεσης σε παρουσιάστρια της εκπομπής, προκαλώντας τα γέλια των υπόλοιπων στο πάνελ.

Η τότε υπεύθυνη τομέα Πολιτισμού και νυν αντιδήμαρχος, διερωτήθηκε αν… έσταζε το ταβάνι πάνω από την φοιτήτρια που δέχθηκε την επίθεση. Μάλιστα, από το ΕΣΡ επιδόθηκε στο ΣΚΑΪ πρόστιμο ύψους 150.000 ευρώ, ενώ για 5 ημέρες ανεστάλη η προβολή της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα».

Ο σχολιασμός του περιστατικού από το πάνελ της εκπομπής, άνευ σχολίων:

Η ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων:

«Ορίζουμε, δυνάμει της διάταξης του άρθρου 177 παρ. 1 στοιχ. α του Ν. 4635/2019 (ΦΕΚ Α’ 167/30.10.2019) σχετικά με τον αριθμό των Αντιδημάρχων της τρέχουσας δημοτικής περιόδου, την κ. Αικατερίνη Δημητριάδου – Γκαγκάκη του Γεωργίου ως Αντιδήμαρχο Εξωστρέφειας και Κοινωνίας των Πολιτών και μεταβιβάζουμε σε αυτήν την άσκηση των αρμοδιοτήτων που σχετίζονται ιδίως με την προώθηση της εξωστρέφειας του Δήμου, την προαγωγή της συνεργασίας με την Κοινωνία των Πολιτών και τη στήριξη των δράσεων με τους κοινωνικούς εταίρους, τις ομάδες, τους φορείς και συλλόγους.

Τις αρμοδιότητες της Αντιδημάρχου Αικατερίνης Δημητριάδου – Γκαγκάκη του Γεωργίου, όταν αυτή απουσιάζει ή κωλύεται, ασκεί η Αντιδήμαρχος κα Αλεξάνδρα (Αλεξία) Έβερτ – Αλβέρτη του Μιλτιάδη».

Σχετικά Άρθρα

2 Thoughts to “Αντιδήμαρχος Αθηναίων με απόφαση Μπακογιάννη η Γκαγκάκη”

  1. Δήμος Σθένης

    “Από την κεφαλή βρωμάει το ψάρι”, λένε όσοι ενημερώνονται και γνωρίζουν, υιοθετώντας την λαϊκή σοφία. Οι γελοίοι της εκπομπής δεν κάνουν τίποτα άλλο παρά να ακολουθούν τα πρότυπα “της κεφαλής του ψαριού”. Έτσι κι αλλιώς στο Σκάι (που δεν σκάει τουλάχιστον) γελοιοποιούν τα πάντα. Δικαίως επειδή μέχρι εκεί που φτάνει το χεράκι τους κρεμάνε το καλαθάκι τους. Η κυρία που “ξεκαρδίζεται” από το αστείο(!!!! ) και που ένα φτύσιμο της είναι “περιποίηση τιμής” είναι η “άριστη” που της εμπιστεύτηκε ο άλλος “ΑΡΙΣΤΟΣ” , “ως Αντιδήμαρχο Εξωστρέφειας και Κοινωνίας των Πολιτών” και της μεταβίβασε “την άσκηση των αρμοδιοτήτων που σχετίζονται ιδίως με την προώθηση της εξωστρέφειας του Δήμου, την προαγωγή της συνεργασίας με την Κοινωνία των Πολιτών και τη στήριξη των δράσεων με τους κοινωνικούς εταίρους, τις ομάδες, τους φορείς και συλλόγους”. Το γεγονός ότι είναι ηλίθιοι οι τηλεπαρουσιαστές και τηλεπαρουσιάστριες είναι τόσο βλάκες δεν είναι αποχρών λόγος να ανεχτεί κανείς την ανικανότητά τους να επιλέγουν την προβολή της αθλιότητας για να διασκεδάσουν οι ίδιοι, προσπαθώντας να ”’συμπαρασύρουν” και το τηλεοπτικό τος κοινό στη γελοιοποίηση ενός τραγικού θέματος, παρά το γεγονός ότι ο έτερος παρουσιαστής προσπάθησε να τους “επαναφέρει στην τάξη” εν μέσω ηλιθίων γελώτων και σχολίων…
    Και αυτή η …”ΚΥΡΙΑ” είναι επιλογή του “ΑΡΙΣΤΟΥ” του πρώτου δήμου της χώρας για να “επικοινωνεί” με φορείς και ομάδες και συλλόγους> Γιατί άραγε; Για να ψάχνει αν έχουν τρύπες τα ταβάνια τους; Ή για να επιβλέπει που ρέει παχυλό το …”λάλον ύδωρ” για την “πολιτιστική” “εξωστρέφεια του Δήμου και την “στήριξη των δράσεων με τους κοινωνικούς εταίρους, τις ομάδες, τους φορείς και συλλόγους.
    Υ.Γ. Να τους χαίρονται όσοι τους ψήφισαν και τους έχουν ως πρότυπα “ανθρώπων, ζωής και αριστείας”.
    2. Να την καμαρώνουν και να υπερηφανεύονται όσες γυναίκες ψήφισαν την κυρία που τις τιμά με την παρουσία και τα “αστεία” της στην “αριστεία” της πολιτείας.
    3, Να καμαρώνουν και διάφοροι άλλοι κοψοχέρηδες (που το δηλώνουν ή όχι), και ας έχουν λίγη ακόμη υπομονή! Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να τους γελοιοποιήσει επειδή τέτοιοι τύποι δεν γνωρίζουν πάτο, μιας και ο απόπατος είναι ο χώρος τους.

  2. Χιτζος Δημητριος

    Να τη χαίρεσαι την αντιδήμαρχο σου, κ. Μπακογιαννη!… Άφεση αμαρτιών, λοιπόν, κι έτοιμη για καινούργιες τηλεοπτικές διαπομπευσεις ανυπερασπιστων ανθρωπων… θα έπρεπε να ντρέπεστε όλοι!…

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί