Συνάντηση Τσακαλώτου με τους προέδρους του Επιμελητηρίου Ηρακλείου και του ΟΕΕ/ΤΑΚ

Συνάντηση εργασίας με τους προέδρους του Επιμελητηρίου Ηρακλείου (ΕΒΕΗ) και του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ανατολικής Κρήτης (ΟΕΕ/ΤΑΚ) είχε σήμερα ο βουλευτής και τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο οποίος βρέθηκε από χθες στο Ηράκλειο ως κεντρικός ομιλητής στη μαζική πολιτική εκδήλωση που διοργάνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή του κόμματος.

Δείτε: Ευ. Τσακαλώτος από το Ηράκλειο: “Η δεξιά δεν αλλάζει, συμπεριφέρεται λες και είναι ιδιοκτήτης του κράτους” (φωτο)

Η αρνητική πορεία της οικονομίας, οι επιπτώσεις στους επιμέρους τομείς και ειδικά στις επιχειρήσεις της Κρήτης, τα μέτρα αντιμετώπισης της ύφεσης και κυρίως οι πολιτικές που θα μπορέσουν να οδηγήσουν στην ανάκαμψη βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης που είχε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος με τον πρόεδρο του ΕΒΕΗ Μανώλη Αλιφιεράκη και τον πρόεδρο του ΟΕΕ/ΤΑΚ Σταύρο Καρτέρη. Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης οι βουλευτές Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης και Χάρης Μαμουλάκης, ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Δημήτρης Κλαράκης, καθώς επίσης στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και των δύο επιμελητηρίων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου, στην πολιτική εκδήλωση που έγινε χθες το απόγευμα στην κατάμεστη από κόσμο πλατεία Δασκαλογιάννη, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος αποδόμησε την πολιτική της κυβέρνησης, σε όλα τα επίπεδα, με έμφαση στην οικονομία, εξηγώντας αναλυτικά τους λόγους για τους οποίους «το αφήγημα της ΝΔ κατέρρευσε από τον πρώτο χρόνο της διακυβέρνησής της», όπως χαρακτηριστικά είπε ο πρώην υπουργός.

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος υπενθύμισε τις προεκλογικές υποσχέσεις του κ. Μητσοτάκη για στήριξη της μεσαίας τάξης, διαφάνεια στο κράτος και ενίσχυση των δημοκρατικών θεσμών, οι οποίες όπως είπε διαψεύστηκαν με τον χειρότερο τρόπο και παρέθεσε συγκεκριμένα επιχειρήματα.

Μίλησε ακόμα για τη διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, τις προτάσεις του κόμματος για την οικονομία και την αντιμετώπιση της νέας κρίσης, τις διαδικασίες διεύρυνσης του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και για την υποχρέωση συνολικά της Αριστεράς να επαναφέρει την πολιτική στο επίκεντρο της δημόσιας ζωής.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί