Στη Νάξο ο Αλ. Τσίπρας: Οι συνεταιρισμοί, πρέπει να στηριχθούν σήμερα περισσότερο από ποτέ (Βίντεο)

Αεροπορικώς έφτασε σήμερα το πρωί στο νησί της Νάξου, ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε στο νησί στις 11 το πρωί, συνοδευόμενος, μεταξύ άλλων, από το βουλευτή Κυκλάδων, Νίκο Συρμαλένιο.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα έχει συναντήσεις φορείς και συλλόγους του νησιού ενώ ήδη συναντήθηκε και με εργαζόμενους της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου.

Στο αεροδρόμιο τον υποδέχθηκαν ο Τομεάρχης Αγροτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός, Σταύρος Αραχωβίτης, που έφτασε στη Νάξο νωρίτερα με προηγούμενη πτήση, ο πρώην βουλευτής Κυκλάδων, Νίκος Μανιός, ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων, Μιχάλης Φραγκίσκος, το μέλος της Κ.Ε. του κόμματος Αναστασία Σαπουνά από την Άνδρο και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Νάξου κ.ά.

Αποκλειστικά πλάνα του Cyclades24 από την παραλία της Νάξου:

Επίσκεψη στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου

«Η Νάξος είναι ένα νησί που δεν έχει στηριχθεί στον τουρισμό ως μονοκαλλιέργεια αλλά διαθέτει και πρωτογενή τομέα. Οι συνεταιρισμοί, πρέπει να στηριχθούν σήμερα περισσότερο από ποτέ», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας μετά τη συνάντησή του με τους ανθρώπους της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου – το σχετικό βίντεο:

Το πρόγραμμα των συναντήσεων του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ:

11:00    Συνάντηση με ΔΣ και εργαζόμενους της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου

12:00    Συνάντηση με Δήμαρχο Νάξου και Δημοτικές Παρατάξεις του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου

13:30    Σύσκεψη με φορείς και συλλόγους του νησιού

19:00    Συνάντηση με σύλλογο κτηνοτρόφων Φιλωτίου Νάξου.

20:00    Επίσκεψη στην Απείρανθο

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί