Δεν έγινε ρωσική αεροπορική επιδρομή στο μαιευτήριο λέει η έγκυος σε ρωσικό ΜΜΕ

Δεν υπήρξε αεροπορική επίθεση στο μαιευτήριο στη Μαριούπολη, δήλωσε σε ρωσικά ΜΜΕ η Marianna Vyshemirskaya, η έγκυος που έγινε γνωστή από τη φωτογραφία που έκανε το γύρο στις δυτικές χώρες σαν απόδειξη της ρωσικής επίθεσης στο μαιευτήριο.   

Σε συνέντευξή της από τη Ρωσία όπου πέρασε μετά την εκκένωση της Μαριούπολης δήλωσε πως στο μαιευτήριο κανείς δεν άκουσε ήχους αεροσκάφους ή ιπτάμενου βλήματος. Μόνο εκρήξεις, για τις οποίες οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας για κάποιο λόγο ήταν έτοιμες.

Η γυναίκα είπε ότι ήταν αντίθετη με την βιντεοσκόπησή της από Δυτικούς ανταποκριτές κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Ανέφερε ότι «καθίσαμε κυριολεκτικά πέντε με δέκα λεπτά, ήρθε ο στρατός και είπε ότι έπρεπε να εκκενώσουμε. Στάθηκα κοιτάζοντας την περιοχή και μετά γυρίζω – κοιτάζω, είναι ένας στρατιωτικός με κράνος. Έχει κάτι στα χέρια του, συνειδητοποίησα ότι του ζήτησα να μη με φωτογραφίσει, γιατί τώρα δεν τα καταφέρνω. Μου είπε “οκ” και έφυγε. Αλλά όταν φύγαμε, ο ίδιος δημοσιογράφος στεκόταν στον πρώτο όροφο, άρχισε να με φωτογραφίζει. Τα παιδιά άρχισαν να του λένε να μη φωτογραφίζει, τα αγνόησε και μετά έφυγε». 

Ο σύζυγός της είπε ότι η στολή του δημοσιογράφου είχε το σήμα του «Associated Press».

Η Marianna Vyshemirskaya είπε ακόμα πως έδωσε συνέντευξη στους δημοσιογράφους του πρακτορείου, στην οποία δήλωσε ότι δεν υπήρξε αεροπορική επίθεση, κανείς δεν άκουσε τους ήχους της. Ωστόσο, Δυτικοί δημοσιογράφοι δεν δημοσίευσαν ποτέ αυτή τη συνέντευξη.

(Πηγή: ren.tv)

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί