Τελικά, αξίζει να πεθάνουμε για ελληνικό έδαφος, αναρωτιέται κι ο Άδωνης, υπουργός εν ενεργεία! (εικόνα)

Η προσπάθεια να καμφθούν οι αντιδράσεις της ελληνικής κοινής γνώμης για έναν “συμβιβασμό με την Τουρκία”, έχει ξεκινήσει

“Να πεθάνουμε για το Καστελλόριζο;” είναι ο τίτλος του άρθρου του λαγού Πρετεντέρη. Του Πρετεντέρη, του κολλητού των υπερπατριωτών Άδωνη, Βορίδη, Πλεύρη, Σαμαρά. Αυτού που σας ξεσήκωνε να πάτε να διαδηλώσετε για το αν είναι Μακεδόνας ή όχι ο Βουκεφάλας.

Η προσπάθεια να καμφθούν οι αντιδράσεις της ελληνικής κοινής γνώμης για έναν “συμβιβασμό με την Τουρκία”, έχει ξεκινήσει. Τον λένε …”έντιμο συμβιβασμό”, αλλά παρόλα αυτά κανένας δεν πείθεται από τέτοια “αφηγήματα”. Γι΄ αυτό και το ερώτημα “τι θέλετε να κάνουμε πόλεμο” έχει αρχίσει να ακούγεται ξανά. Είναι ένα από τα “όπλα” που θα χρησιμοποιήσουν οι υποστηρικτές του “έντιμου συμβιβασμού”.

Για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας αυτό που κάποιοι θεωρούν έναν απλό συμβιβασμό με τους Τούρκους είναι η απώλεια του Καστελόριζου! Να το …δώσουμε για να αποφύγουμε την σύγκρουση με την Τουρκία.

Αναρωτιέται ο Πρετεντέρης αν αξίζει να πεθάνουμε για το Καστελλόριζο. Και ο Άδωνης κοινοποιεί το ερώτημά του! Δηλαδή υπουργός της κυβέρνησης συμφωνεί ότι τίθεται ερώτημα για το αν αξίζει κανείς να πεθάνει για το έδαφος της πατρίδας του.

Ο ‘Αδωνης ο υπερπατριώτης…

Εικόνα

Σχετικά Άρθρα

3 Thoughts to “Τελικά, αξίζει να πεθάνουμε για ελληνικό έδαφος, αναρωτιέται κι ο Άδωνης, υπουργός εν ενεργεία! (εικόνα)”

  1. ΘΝΣ

    Μα τι παραπλανητικο μπουρδολογημα ειναι αυτο εδω?!
    ΚΑΝΕΙΣ δεν αμφισβητει την ελληνικοτητα του Καστελοριζου -ουτε καν οι απεναντι.
    Η συνθηκη παραχωρησης των Δωδεκανησων απο τους Ιταλους ειναι σαφης.
    Αυτο ομως που αμφισβητειται ειναι αν ενα νησακι 9 τετραγωνικων χιλιομετρων δικαιουται να εχει ΑΟΖ 200 μιλιων.
    Υπαρχουν παραδειγματα οπως π.χ. Λαμπεδουσα (20 km2), Παντελερια (83 km2), κλπ., που δειχνουν οτι η γενικη αρχη των 200 μιλιων εφαρμοζεται και με τοπικες εξαιρεσεις σε μικρα νησια.
    Τα συγκεκριμενα παραδειγματα εχουν πολλαπλασιο μεγεθος του Καστελλοριζου, ωστοσο οι Ιταλοι αποδεχτηκαν μειωμενη επιρροη στην οριθετηση με τη Τυνησια.
    Το προβλημα λοιπον με τη Τουρκια βρισκεται στη θαλασσα, ΟΧΙ στην “πατρωα γη”!
    Γι’αυτο αφηστε το μελοδραμα περι “ελληνικου εδαφους” που σκορπατε για να υποδαυλιζετε τη φανατιλα της εξεδρας.

    Φυσικα δεν αναφερεται πουθενα οτι θελουμε ολη τη θαλασσα δικη μας οχι για να την εκμεταλλευτουμε εμεις οι ιδιοι, αλλα για να τη παραχωρησουμε για ψιχουλα στον καλυτερο μιζοδοτη.
    Ο οποιος μιζοδοτης θα μπορουσε καλλιστα να ειναι μια πολυεθνικη ομαδα που να συμπεριλαμβανει π.χ. και τουρκικες εταιριες.
    Αλλα βεβαια η μιζα τα ξεπλενει ολα.
    Αρκει να μη ξυπνησουν τα παιδια που καποιοι νανουριζουν με Μεγαλεξανδρους και Κοκινες Μηλιες…

  2. KGK

    Μικρά Ασία, Κατοχή,
    Κύπρος
    (παράδοση στους Τούρκους, πρώτα,
    και μετά στην Ε.Ε.),
    παράδοση (ακόμη και) της Ελλάδας
    στους φίλους τους
    δανειστές-δυνάστες μας
    με το αζημίωτο,
    Ίμια, Έβρος, Ιόνιο, Α. Μεσόγειος
    και, τώρα, Καστελόριζο!

    Ήταν αυτοί
    που κατηγορούσαν την Αριστερά
    για… προδοσία της Μακεδονίας,
    επειδή με το Σύμφωνο των Πρεσπών
    εξεδίωξε τις τουρκικές
    ένοπλες δυνάμεις
    από τα βόρεια σύνορά μας,
    και έστειλε τα δικά μας μαχητικά
    να πετούν ‘πάνω από τα Σκόπια!

    Ποιοι είναι, λοιπόν, (αποδεδειγμένα!),
    οι προδότες τελικά;

  3. Δημοσθένης Καραγιάννης

    Το δίλημμα δεν είναι αν αξίζει να πεθάνει κανείς για την πατρίδα του. Αναμφισβήτητα αξίζει. Αξίζει όμως να πεθάνει για μια πατρίδα των Πρεντέρηδων, των Γεωργιάδηδων, των Σαμαράδων, των Βρούτσηδων, των Πλεύρηδων, των Βορίδηδων, των Μητσοτάκηδων, των αφεντικών τους *Exon, Agipgas, BP, EKO, TEXACO, και όλων των λοιπών του σιναφιού τους; Γιατί οι πρώτοι μεγάλοι εχθροί των βουνών, των κάμπων, των νησιών και του Λαού μας είναι αυτοί και τα τσιράκια τους, που σημειωτέον οι ίδιοι ποτέ δεν πολεμάνε, αλλά την κοπανάνε σε ασφαλείς προορισμούς με μοναδική μέριμνα να περισώσουν τα σαρκία τους. Εμάς, το Λαό, βάζουν και πολεμάμε. Εμείς, ο Λαός, σκοτωνόμαστε, κομματιαζόμαστε, μένουμε ανάπηροι, πεθαίνουμε για τα συμφέροντα των εταιρειών και των πολιτικών τους εντολοδόχων. Βεβαιότατα και δεν αξίζει να σκοτωνόμαστε για όλα αυτά τα τσιμπούρια και τα παράσιτα!!! Η πιο λογική, συνηθέστερη και καθημερινή φροντίδα μας πρέπει να είναι η …αποπαρασίτωση! Για να μπορέσει ο Λαός να βρει την υγεία του! Για να μπορέσει ν’ ανασάνει, ρε παιδιά!

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί