Φρίκη στην Καλιφόρνια: Δηλητηρίαζε άστεγους και τραβούσε βίντεο

Μια φρικιαστική υπόθεση ήρθε στο φως στην Καλιφόρνια. Ένας 38χρονος άντρας κατηγορείται πως έδινε δηλητηριασμένο φαγητό σε αστέγους και κατόπιν τους βιντεοσκοπούσε ενώ έτρωγαν. 

Πρόκειται για τον Γουίλιαμ Ρόμπερτ Καμπλ, ο οποίος φέρεται να έδωσε φαγητό με την ουσία «oleoresin capsicum», η οποία χαρακτηρίζεται «δύο φορές πιο βλαβερή» από το σπρέι πιπεριού, σε τουλάχιστον οκτώ άστεγους. 

Ο ύποπτος πλησίαζε τους αβοήθητους αστέγους της Χάντινγκτον Μπιτς και τους προσέφερε το φαγητό. Σύμφωνα με τις Αρχές, σε μερικά από τα θύματά του ο 38χρονος έλεγε πως επρόκειτο για έναν «διαγωνισμό με καυτερά φαγητά» και μάλιστα, τους προσέφερε και μπύρα για να τους ενθαρρύνει να συμμετάσχουν. 

Σε κάποιους άλλους, δεν έλεγε απολύτως τίποτα και απλά τους έδινε το φαγητό. Μετά την κατανάλωσή του, τα θύματα εμφάνιζαν συμπτώματα παρόμοια με αυτά μίας κρίσης επιληψίας, δυσκολεύονταν στην αναπνοή και έκαναν εμετούς.

«Τους εκμεταλλευόταν και τους δηλητηρίαζε στο πλαίσιο μίας άρρωστης προσπάθειάς του να διασκεδάσει. Τον πόνο τους τον βιντεοσκοπούσε έτσι ώστε να μπορεί να το ζει ξανά και ξανά» ανέφερε σχετικά με το δράστη ο εισαγγελέας Τοντ Σπίτσερ, σύμφωνα με το BBC. Οι Αρχές υποστηρίζουν ότι είχε στοχοποιήσει κι άλλους άστεγους. 

Ο Καμπλ είναι υπό κράτηση και η εγγύηση του έχει οριστεί στις 500.000 δολάρια. Βρίσκεται αντιμέτωπος με οκτώ κατηγορίες για δηλητηρίαση, μεταξύ των οποίων και μία που αφορά ανήλικο. Εάν κριθεί ένοχος, ο 38χρονος αντιμετωπίζει έως και 19 χρόνια φυλάκισης. 

tvxs.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί