Κρήτη: Βγήκαν τα όπλα λόγω ενός βοσκότοπου – Από θαύμα ζει 35χρονος

Νέο θερμό περιστατικό συνέβη στις Μέλαμπες του Δήμου Αγίου Βασιλείου, με πρωταγωνιστή έναν κτηνοτρόφο της περιοχής, κι έναν συγχωριανό του.

Ένας βοσκότοπος ήταν η αφορμή με αποτέλεσμα να μην  αργήσουν τα πνεύματα να οξυνθούν ανάμεσα σε δυο άνδρες, με αποτέλεσμα ο κεντρικός πρωταγωνιστής, ένας 75χρονος κτηνοτρόφος  της περιοχής,  να πυροβολήσει τουλάχιστον 3 φορές με το όπλο που έφερε, ευτυχώς χωρίς να τραυματίσει έναν 35χρονο συγχωριανό του, ο οποίος όπως λένε οι μαρτυρίες “ζει από θαύμα“.

Για το περιστατικό, το οποίο έφερε στο φως της δημοσιότητας η Δημοσιογράφος Ευτυχία Πενταράκη, έγινε καταγγελία για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση  και ο φερόμενος δράστης, προσήλθε στην συνέχεια οικειοθελώς και παραδόθηκε στις αρχές.

Η ιστορία δείχνει να έχει παρασκήνιο, αλλά και επαναλαμβανόμενη τάση στις Μέλαμπες, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές, που οι βοσκότοποι στην συγκεκριμένη περιοχή, γίνονται η αφορμή, για να μιλήσουν τα όπλα, όπως είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή “Αποδράστε” με την Ευτυχία Πενταράκη στο Γαύδος Fm την Τετάρτη το μεσημέρι, ο Δήμαρχος Αγίου Βασιλείου, κ. Γιάννης Ταταράκης.

Ο ίδιος έκανε γνωστό ότι πρόσφατα και ο πρόεδρος της Κρύας Βρύσης έγινε δέκτης ανώνυμων απειλών μέσω κινητού τηλεφώνου, για παρόμοια υπόθεση, η οποία ωστόσο ήδη έχει λάβει τον δρόμο της δικαιοσύνης, καθώς ο καταγγέλλων προσήλθε στις αρμόδιες και αρχές και “πλέον το όλο θέμα, βρίσκεται στα χέρια της εισαγγελίας Ρεθύμνου και θα διαλευκανθεί” όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ταταράκης.

eparxies.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί