Αποστάσεις από την κυβερνητική απόφαση για τον υποβιβασμό πήρε μέσω… social media ο Αυγενάκης: «Άλλος κατέθεσε την τροπολογία, όχι εγώ»

Στη ουσία, “άδειασε” την κυβερνητική απόφαση και τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη, έστω κι αν λίγη ώρα αργότερα επιχείρησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις

Αποστάσεις από την κυβερνητική απόφαση της αλλαγής του νόμου περί υποβιβασμού, μετά το πόρισμα της ΕΕΑ για το θέμα πολυιδιοκτησίας ΠΑΟΚ – Ξάνθης πήρε μέσω… social media ο Λευτέρης Αυγενάκης. Ο διάλογος που είχε ο υφυπουργός Αθλητισμού με οπαδό του Άρη για το ζήτημα της τιμωρίας των “κίτρινων” από τη FIFA ήρθε στο φως από ιστοσελίδα της Θεσσαλονίκης και προκάλεσε αίσθηση με την απάντηση του Λευτέρη Αυγενάκη για την περίφημη τροπολογία. Στη ουσία, “άδειασε” την κυβερνητική απόφαση και τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη, έστω κι αν λίγη ώρα αργότερα επιχείρησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις.

Συγκεκριμένα, στον συγκεκριμένο διάλογο, ο Λ. Αυγενάκης απαντά στον οπαδό: “Βάζω πλάτη. Απλά δεν είναι θέμα του υπουργείου Αθλητισμού”. Ο φίλος του Άρη του λέει: “Ούτε το να σώσετε τον ΠΑΟΚ ήταν”, με τον υφυπουργό να απαντά: “Σωστά, απλά, θυμίζω, άλλος κατέθεσε την τροπολογία, όχι εγώ”, αφήνοντας σαφέστατες αιχμές για τους χειρισμούς της κυβέρνησης και τον Γ. Γεραπετρίτη, ο οποίος είχε οριστεί από τον Κ. Μητσοτάκη να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο ζήτημα.

Λίγη ώρα αργότερα ήρθε δημοσίευμα στο ΑΠΕ-ΜΠΕ σύμφωνα με το οποίο πηγές του υπουργείου ξεκαθάριζαν πως “καμία αιχμή για τον χειρισμό τής υπόθεσης περί πολυιδιοκτησίας ΠΑΟΚ – Ξάνθης από την κυβέρνηση δεν υποκρύπτεται στον χθεσινό -ιδιωτικό- διάλογο του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη με οπαδό του Άρη”.

Μια “εξήγηση” που κάθε άλλο παρά… έλυσε την “παρεξήγηση”, την ώρα μάλιστα που δημοσιεύματα θέλουν τον Λευτέρη Αυγενάκη να μην συνεχίζει στο υπουργείο σε ενδεχόμενο μετασχηματισμό.

Της Αλέκας Ζουμη, Αυγή

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί