Έκκληση για μωρό που έχει εγκλωβιστεί με την οικογένειά του στην Κρήτη και πρέπει να χειρουργηθεί – Νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ

Ένα ζευγάρι από την Βουλγαρία ανεβαίνει το δικό του “γολγοθά”, αν και είχε έρθει για διακοπές στα Χανιά. Όπως ενημέρωσε το Parakritika.gr η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός Αριστέα Καλογρίδη, το ζευγάρι βρισκόταν στα Χανιά μαζί με το μωρό, το οποίο όμως χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο ΠΑΓΝΗ στο Ηράκλειο.

Η οικογένεια από τη Βουλγαρία μένει εδώ και πολλά χρόνια στη Γερμανία. Το παιδί νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ και χρειάζεται να μεταφερθεί άμεσα στη Θεσσαλονίκη, όπου μπορεί να γίνει το χειρουγείο που απαιτείται, με κόστος 50.000 ευρώ, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, ώστε να έχει ελπίδες και να ακολουθήσουν οι θεραπείες στη Γερμανία.

Λόγω των απαγορεύσεων στις πτήσεις, η οικογένεια έχει ουσιαστικά αποκλειστεί στην Κρήτη, καθώς θα μπορούσε να επιστρέψει στην Αυστρία, αλλά δεν πρόλαβε.

Ήδη, έχει γίνει η επικοινωνία με τον γιατρό στη Θεσσαλονίκη για να γίνει η εγχείρηση και η οικογένεια προσπαθεί να συγκεντρώσει το ποσό που απαιτείται.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί