Εκτός της δημοτικής ομάδας Βιάννου ο Πρόεδρος της Κοινότητας Εμπάρου

Την πρόθεση του να τεθεί εκτός της δημοτικής ομάδας του Μηνά Σταυρακάκη, έκανε γνωστή το πρωί της Τετάρτης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Εμπάρου, Γιώργος Περογιαννάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του viannitika.gr, υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια για μια σειρά από ζητήματα, κάποια από τα οποία συζητιούνται στη σημερινή (δια περιφοράς) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Περογιαννάκης εξέφρασε την αντίθεσή του στην απόφαση για μείωση των υδρονομέων της Κοινότητας Εμπάρου από 6 σε 4, ενώ επισήμανε την απουσία της Εμπάρου από το νέο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου.

Γιώργος Περογιαννάκης: Έχω υποχρέωση απέναντι στους κατοίκους της Κοινότητάς μας

Με δήλωση του στο viannitika.gr, ο κ. Περογιαννάκης ανέφερε τα ακόλουθα: “Ακόμα και οι 6 υδρονομείς με δυσκολία κατάφερναν να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους στην περιοχή μας. Θεωρώ αδύνατο με 4 υδρονομείς και χωρίς τις υποδομές που έχουν Δήμοι με παρόμοια χαρακτηριστικά, όπως λ.χ. ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας και Αρχανών-Αστερουσίων, να μην παρουσιαστούν σημαντικά προβλήματα. Αντιλαμβάνομαι τις οικονομικές δυσκολίες του Δήμου μας, καθώς και ότι το μεγάλο του “αγκάθι” είναι η διαχείριση του νερού, όμως με έναν διαφορετικό σχεδιασμό θα μπορούσαμε να έχουμε αποφύγει τις συγκεκριμένες περικοπές.

Θέλω να τονίσω επίσης την απουσία της Εμπάρου από το νέο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου, τη στιγμή που είναι γνωστή η ανάγκη για βελτίωση των αγροτικών δρόμων που καταστράφηκαν από τις τελευταίες θεομηνίες, αλλά και την ανάγκη για βελτίωση συνολικά του οδικού δικτύου μας. Κάνω λοιπόν γνωστή την παραίτησή μου από τη δημοτική ομάδα του Δημάρχου κ. Μηνά Σταυρακάκη, διότι νιώθω πως, αν δεν το κάνω, αθετώ τις δεσμεύσεις μου προς τους κατοίκους του τόπου μου”.

Αξίζει να σημειώσουμε πως μείωση σε υδρονομείς φαίνεται πως θα έχουμε και στην Κοινότητα Ξενιάκου αλλά και του Αμιρά, αποφάσεις οι οποίες δεν βρίσκουν αντίθετη τη μείζονα αντιπολίτευση.


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί