Ο Γεωργιάδης πήγε για… μαλλί και βγήκε κουρεμένος, όταν προσπάθησε να βγάλει “ψεύτη” τον Πολάκη! (εικόνες)

Μαζί με τον Γεωργιάδη την πάτησε και το Πρώτο Θέμα, που πάλι θα ζητάει συγγνώμη από τον Πολάκη!

Πήγε να βγάλει “ψεύτη” τον Πολάκη, αλλά τελικά την πάτησε πανηγυρικά ο “πολύς” Άδωνης Γεωργιάδης! Τί έγινε; Ο Παύλος Πολάκης συναντήθηκε χθες με τους εκπροσώπους των εργαζομένων στο νοσοκομείο Χανίων αλλά και του ΕΚΑΒ στα Χανιά και τους παρέδωσε – όπως είχε υποσχεθεί- μέρος της βουλευτικής του αποζημίωσης προκειμένου να προμηθευτούν είδη ατομικής προστασίας.

Μάλιστα έκανε τη σχετική ανάρτηση στο facebook, αναφέροντας παράλληλα και το θέμα της γεννήτριας οξυγόνου που δε λειτουργεί ακόμα στο νοσοκομείο Χανίων.

Δείτε: Π. Πολάκης: Ένας μήνας μετά και ακόμη δεν λειτουργεί η γεννήτρια οξυγόνου στο νοσοκομείο Χανίων

Κάτω από την ανάρτηση έσπευσε ο πρόεδρος του σωματείου Εργαζομένων Χανίων του ΕΚΑΒ (στέλεχος της ΝΔ), Νεκτάριος Παπουδάκης, να διαψεύσει ότι έγινε τέτοια συνάντηση, άρα “μούφα” η δωρεά Πολάκη! Τον πίστεψε (τον νεοδημοκράτη πρόεδρο) ο Γεωργιάδης (και το Πρώτο Θέμα) που έσπευσε να λοιδορήσει τον Πολάκη!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Όμως ο Πολάκης είχε πει την αλήθεια, καθώς και με τους εκπροσώπους των εργαζομένων συναντήθηκε και φωτογραφία υπήρχε και τα χρήματα παρέδωσε. Απλά, τον νεοδημοκράτη πρόεδρο δεν ζήτησε να δει, όπως είναι φυσικό. Στη συνάντηση συμμετείχε η εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας εργαζομένων στο ΕΚΑΒ στο νομό Χανίων, Νάντια Μπικώφ, η οποία έκανε τη σχετική ανάρτηση που “άδειασε” τον Γεωργιάδη.

Και φυσικά ο Παύλος Πολάκης επανήλθε, παραλαμβάνοντας δικαίως τον Γεωργιάδη, τον οποίο μάλιστα αποκάλεσε “κορυφαίο προστάτη των μαυραγοριτών”, ενώ ανακοίνωσε ότι στέλνει και εξώδικο στο Πρώτο Θέμα, το οποίο μόλις πρόσφατα είχε ζητήσει συγγνώμη από τον Πολάκη για μια ανάλογη αθλιότητα!

Δείτε: Το «Πρώτο Θέμα» αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη από τον Π. Πολάκη για μία κατάπτυστη και ψευδή ανάρτηση

Πήγαν, λοιπόν, για μαλλί και βγήκαν… καραφλοί!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί