Το «Πρώτο Θέμα» αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη από τον Π. Πολάκη για μία κατάπτυστη και ψευδή ανάρτηση

Το Πρώτο Θέμα αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλο Πολάκη μετά από επιστολή του δικηγόρου του για μια κατάπτυστη ανάρτηση κειμένου με τίτλο: «Κορωνοϊός – Πολάκης: Εύχομαι να συνεχίσει να αυξάνεται ο αριθμός των θυμάτων»

Η απάντηση του Πρώτου Θέματος:

Εκ παραδρομής, ο τίτλος του άρθρου αποδόθηκε αρχικά ως: «Κορωνοϊός – Πολάκης: Εύχομαι να συνεχίσει να αυξάνεται ο αριθμός των θυμάτων»  Ζητούμε συγγνώμη από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Παύλο Πολάκη, για την ατυχή, ψευδή και άστοχη ανάρτησή μας. Ουδέποτε ο κ. Πολάκης ανέφερε κάτι τέτοιο και ούτε θα μπορούσε να είχε προβεί σε τέτοια αναφορά.”

Ο Παύλος Πολάκης ανήρτησε τη διόρθρωση σε ανάρτησή του στο facebook.

ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΤΕ ,ΕΤΣΙ ΘΑΧΕΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ …
Έστειλα πριν λίγη ώρα αυτό το κείμενο μέσω δικηγόρου στο Πρώτο Θέμα για μια κατάπτυστη ανάρτηση που ειχε κάνει!

Προς: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Κύριοι,

Αναρτήσατε σήμερα στον ιστότοπό σας ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ άρθρο, με τίτλο “ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ – ΠΟΛΑΚΗΣ : Εύχομαι να συνεχίσει να αυξάνεται ο αριθμός των θυμάτων”.

H ηλεκτρονική διεύθυνση της ανάρτηση σας είναι https://www.protothema.gr/…/koronoios-polakis-euhomai-na-s…/.

Ήδη, ο εντολέας μου έχει λάβεις πλήθος αναφορών από όλη την Ελλάδα, σχετικά με το άθλιο αυτό δημοσίευμα. Επίσης ήδη η ανάρτησή σας έχει γίνει αντικείμενο σχολιασμού στο διαδίκτυο (συνημμένο).

Σας καλούμε όπως, ΑΜΕΣΑ, ανασκευάσετε το άρθρο και αναρτήσετε στο τέλος του ιδίου άρθρου τα ακόλουθα :

“Ζητούμε συγγνώμη από τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παύλο Πολάκη, για την ατυχή, ψευδή και άστοχη ανάρτησή μας με τίτλο “ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ – ΠΟΛΑΚΗΣ : Εύχομαι να συνεχίσει να αυξάνεται ο αριθμός των θυμάτων”.
Ουδέποτε ο κ. Πολάκης ανέφερε κάτι τέτοιο και ούτε θα μπορούσε να είχε προβεί σε τέτοια αναφορά”

Την παραπάνω δήλωση θα αποστείλετε επίσης και στον υπογράφοντα την παρούσα, πληρεξούσιο δικηγόρο του κ. Πολάκη, στο email : office@tatsis.gr (κιν. 6944-5- – – – -).

Ο πληρεξούσιος Δικηγόρος

ΣΕ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΜΕΣΑ ΗΡΘΕ Η ΕΞΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!

Από: info info <info@protothema.gr>
Ημερομηνία: 27 Μαρτίου 2020 – 12:37:00 πμ EET
Προς: office@tatsis.gr
Θέμα: Διόρθωση ανάρτησης για Παύλο Πολάκη


Σας επισυνάπτω το άρθρο με την επανορθωτική δήλωση, όπως συμπεριλήφθηκε στο τροποποιημένο κείμενο.

https://www.protothema.gr/…/koronoios-maximou-na-afisei-o-…/

Αγαμέμνων Τάσης

ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!(φωτό 1 και 2)

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Το «Πρώτο Θέμα» αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη από τον Π. Πολάκη για μία κατάπτυστη και ψευδή ανάρτηση”

  1. Anti-logos

    Κανένας εξαναγκασμός, καμιά διάψευση. Η συμμορία αυτή έχει εξελίξει τον Γκεμπελισμό και τον έχει αναγάγει σε κυρίαρχη μέθοδο.
    “…Λέγε λέγε κάτι θα μείνει…”, η (γνωστή) μέθοδος και θα πέθαινε από τη ζήλια του ο Γκέμπελς αν έβλεπε σήμερα τα μέσα που χρησιμοποιούνται για τη βρώμικη δουλειά.
    ΣΥΝΤΑΓΗ:: Πετάμε την λάσπη, τα ψέματα και την διαστρέβλωση, μετά περιμένουμε. Αν έρθει κατραπακιά ζητάμε μια “συγνώμη” και “επανορθώνουμε”(!), αλλά η ζημιά έγινε.
    Τέσσερα χρόνια, όλη η μιντιακή συμμορία με αυτή τη μέθοδο διέβαλε, λάσπωσε, στιγμάτισε πολιτικές και ανθρώπους για τη δόξα του κληρονόμου.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί