«Παρατηρητήριο COVID-19» με τον Κώστα Αρβανίτη (βίντεο)

Το «Παρατηρητήριο COVID – 19» με τον Κώστα Αρβανίτη επιστρέφει και σήμερα, στο πλευρό των πολιτών με ψύχραιμη και έγκυρη ενημέρωση σχετικά με όσα πρέπει να γνωρίζουμε σχετικά για την πανδημία του COVID-19. Καλεσμένοι της εκπομπής σήμερα ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο Στέλιος Κούλογλου, Κώστας Κρέτσης και η Μαρία Τζαμπάζη.

Πρώτος καλεσμένος ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, βουλευτής και Τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ θα σχολιάσει το αδιέξοδο στο Eurogroup, την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τις ανάγκες που προκύπτουν στην οικονομία λόγω συγκυρίας.

Ο Στέλιος Κούλογλου, Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, συζητάει με τον Κώστα Αρβανίτη για τις επιπτώσεις της πανδημίας στις δημοκρατικές λειτουργίες της Ευρώπης και για το πώς κάποιοι ανοίγουν «παράθυρο» εκτροπής.

Ο Κώστας Κρέτσης , μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Συλλόγων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων Ελλάδας, θα μας δώσει μία εικόνα για το τί συμβαίνει στο χώρο των ιδιωτικών νοσηλευτικών ιδρυμάτων εν μέσω πανδημίας.

Τέλος, η Μαρία Τζαμπάζη, μέλος της Κοινότητας των Ελλήνων Ρομά και facilitator του Συμβουλίου της Ευρώπης, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Ρομά, συζητάει με τον Κώστα Αρβανίτη για το πώς αντιμετωπίζουν τον κορωνοϊό οι Έλληνες Ρομά.  

Η εκπομπή «Παρατηρητήριο COVID – 19» μεταδίδεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 22:00 από το κανάλι YouTube του 105,5 Στο Κόκκινο, ενώ stream θα είναι διαθέσιμο στον ιστότοπο και τα social media του σταθμού, της Αυγής, αλλά και στον iSYRIZA.

Ο 105,5 Στο Κόκκινο βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, δίπλα στους πολίτες.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί