Άγνωστος πυροβόλησε προς διαμέρισμα μετανάστη

Ένας μετανάστης από το Πακισταν ειδοποίησε την αστυνομία ότι άγνωστος πυροβόλησε από την απέναντι πλευρά προς το διαμέρισμά του – Η αστυνομία βρήκε πράγματι τρύπα από σφαίρα, στο σημείο βρίσκεται και ειδικός διαπραγματευτής της αστυνομίας.

Ο μετανάστης από το Πακιστάν τηλεφώνησε απόψε, λίγο πριν από τις 20:00, στην Άμεση Δράση, και κατήγγειλε ότι άγνωστος πυροβόλησε από την απέναντι πλευρά προς το διαμέρισμά του, που βρίσκεται στην οδό Ιουλιανού, στην Αθήνα. 

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί που διαπίστωσαν ότι όντως υπήρχε οπή από σφαίρα στον τοίχο του διαμερίσματος. Παράλληλα, στο χώρο βρίσκεται και ειδικός διαπραγματευτής της αστυνομίας, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, έχει εντοπιστεί το διαμέρισμα από όπου πυροβόλησε ο άγνωστος.

ΚΕΕΡΦΑ: Φασιστοειδές πυροβόλησε μετανάστες στο σπίτι τους

Στο περιστατικό αναφέρεται η ΚΕΕΡΦΑ (Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή). Όπως τονίζει η Κίνηση, ο ένοπλος είχε προβεί πριν έναν χρόνο σε ανάλογη επίθεση, για την οποία συνελήφθη, ωστόσο «δύο μέρες μετά το συμβάν κυκλοφορούσε ελεύθερος, απολαμβάνοντας την ιδιότυπη ασυλία που διαχρονικά παρέχεται απλόχερα στους φασίστες και τους ρατσιστές».

Σύμφωνα με την ΚΕΕΡΦΑ, ο ίδιος είχε επιτεθεί και σε μετανάστες από το Μπαγκλαντές.

Η ΚΕΕΡΦΑ υπογραμμίζει πως τις επιθέσεις αυτές «τις έχει θρέψει η ίδια η ρατσιστική πολιτική της κυβέρνησης» και απαιτεί «την άμεση σύλληψη και την τιμωρία του ρατσιστή δολοφόνου».  

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί