Ανατροπή στην υπόθεση με το νεκρό βρέφος (Βίντεο)

Ανατροπή φαίνεται να υπάρχει στην υπόθεση με το νεκρό βρέφος, που μεταφέρθηκε νεκρό στο «Αγλαΐα Κυριακού», από τον πατέρα του.

Δείτε: Θρίλερ με θάνατο βρέφους 11 μηνών από εγκεφαλίτιδα: Φέρει και σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης

Η ανακοίνωση του «Αγλαΐα Κυριακού» για τον θάνατο του βρέφους

Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή κ. Μπουζιάνη, ο οποίος διενήργησε την νεκροτομή, κάνει λόγο για σεξουαλική κακοποίηση, ωστόσο η μητέρα φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς πως, λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε το παιδί, ακολουθούσε μία συγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή με τη μορφή υπόθετου, όπως ακριβώς της είχαν πει οι γιατροί.

Ο ιατροδικαστής ανέφερε ότι εντόπισε στην εξέτασή του στοιχεία που δείχνουν σεξουαλική κακοποίηση.

Δείτε: Επιβεβαιώνει ότι είχε υποστεί σεξουαλική κακοποίηση το βρέφος το ιατροδικαστικό πόρισμα

Από την πλευρά τους αρμόδιοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. δεν διαψεύδουντον ιατροδικαστή, ωστόσο εκφράζουν κάποιες επιφυλάξεις.

Το μόνο που είναι βέβαιο, όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ αρμόδιος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ, με βάση την προφορική ενημέρωση από τον ιατροδικαστή, είναι ότι δεν προκύπτει κάκωση από ανδρικό μόριο, αλλά από αμβλύ όργανο, κάτι που απομακρύνει την εκδοχή του βιασμού, και ενισχύει αυτήν της κακοποίησης από άλλη αιτία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατάθεση στην Ασφάλεια έχει δώσει και ο θεράπων ιατρός του βρέφους, ο οποίος αναφέρει ότι έπασχε από μικροκεφαλία, και του χορηγείτο κάποιο σκεύασμα με υποκλυσμό. Λόγω της συχνότητας των επιληπτικών κρίσεων το τελευταίο διάστημα υπήρχε και αυξημένη χορήγηση του σκευάσματος, με ειδική συσκευή.

Σε σχετική ερώτηση που του έκαναν οι αστυνομικοί, ο θεράπων ιατρός ανέφερε ότι είναι πιθανό, εφόσον η χορήγηση του σκευάσματος είναι συχνή και δεν γίνεται με σωστό τρόπο, (από τους γονείς στην προκειμένη περίπτωση), να προκληθούν κακώσεις.

Αυτά ισχυρίζονται και οι γονείς του μωρού.

Σε κάθε περίπτωση, οι αστυνομικοί περιμένουν την ιατροδικαστική έκθεση, ενώ είναι σε διαρκή επικοινωνία με τον εισαγγελέα ανηλίκων, ο οποίος και θα συνεκτιμήσει τα στοιχεία της προανάκρισης για να αποφανθεί.

Μέχρι και αυτή την ώρα δεν έχει ασκηθεί καμία δίωξη, ενώ παραμένουν στην Ασφάλεια ο πατέρας του βρέφους και ο εξάδελφος του, που φιλοξενείτο τις τελευταίες μέρες στο διαμέρισμα, που διαμένει η οικογένεια στου Ζωγράφου.

Όπως είπαν οι αστυνομικοί, οι δύο άνδρες ήταν απόλυτα συνεργάσιμοι και παραμένουν στην Ασφάλεια οικειοθελώς και με την μορφή φιλοξενίας, μέχρι να ολοκληρωθεί η προανάκριση, καθώς δεν μπορούν να κρατηθούν.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί