Κωμικό στοιχείο η λιποθυμία μαθήτριας λόγω έλλειψης γεύματος για την Δόμνα Μιχαηλίδου!

Σε «γραμμή» Πορτοσάλτε η υφυπουργός εργασίας

Ακόμη και ως απόπειρα να απαντηθεί η κριτική της αντιπολίτευσης, το να τοποθετείς τις λέξεις «κωμικό» και λιποθυμία παιδιού από την πείνα στην ίδια πρόταση, δεν δικαιολογείται. Εκτός αν είσαι η υφυπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου. Η οποία, επιχειρώντας να αντικρούσει την κριτική του ΣΥΡΙΖΑ για το «πετσόκομμα» των σχολικών γευμάτων, είπε, μιλώντας στο Open, ότι είναι «κωμικό στοιχείο ότι το παιδί του Γυμνασίου λιποθύμησε» επειδή… «οι μαθητές του Γυμνασίου δεν παίρνουν σχολικά γεύματα».

Δείτε ακόμη: Ελλάδα: Μαθήτρια λιποθύμησε από την πείνα στη μέση του δρόμου

«Συριζαϊκές ειδήσεις» για τον Πορτοσάλτε η λιποθυμία μαθήτριας από την πείνα – Στράφηκε ενάντια στους γονείς της!

Με την λογική της υπουργού λοιπόν, η λιποθυμία της μαθήτριας θα ήταν σοβαρό πράγμα, εάν υπήρχαν σχολικά γεύματα στο Γυμνάσιο και η κυβέρνηση τα έκοβε. Από την στιγμή που δεν συμβαίνει αυτό, έχει μόνο «πλάκα»…

Θυμίζουμε ότι η Δόμνα Μιχαηλίδου διασκέδασε το διαδίκτυο τον περασμένο Οκτώβριο, όταν στο Έπος του ’40 «είδε» τις «αξίες της κοινωνικής προσφοράς και του εθελοντισμού»…

Η επίμαχη δήλωση της Δόμνας Μιχαηλίδου μετά το 10:22 του παρακάτω βίντεο:

Σχετικά Άρθρα

3 Thoughts to “Κωμικό στοιχείο η λιποθυμία μαθήτριας λόγω έλλειψης γεύματος για την Δόμνα Μιχαηλίδου!”

  1. Δήμος Σθένης

    Οι “κοινωνικοί κανίβαλοι” φυσικά – αυτός είναι ο ρόλος τους, αυτό έχουν διαταχτεί να κάνουν – δεν αναγνωρίζουν την ένδεια του λαού, γιατί ποτέ τους δεν υπήρξαν άνθρωποι! Ο ένας “εκπλήσσεται” επειδή αντιλήφθηκε κάποια στιγμή πως υπάρχουν άνθρωποι που “εξαρτώνται” απ’ το μισθό τους, ο άλλος χαρακτηρίζει “τεμπέληδες” όσους προσπαθούν να αποκτήσουν διδακτορικά, η άλλη “ειρωνεύεται” την λιποθυμία μαθήτριας καταμεσής του δρόμου από πείνα, κι άλλοι για εκατοντάδες κανιβαλικά γεγονότα που θεωρούν “φυσικά” μιας και “δεν εξαπατώνται από κηρύγματα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς περί ισότητας και αποπροσανατολιστικής ισοτιμίας των πολιτών”. Αυτούς ψηφίσατε με όλα τα δεινά που επισωρεύουν!!!

  2. ομοίωμα χίτλερ που μιλάει...

    1000 ευρώ κάθαρμα δεν φτάνουν ούτε για το φακελάκι του γιατρού σε δημόσιο νοσοκομείο. Και αν δεν το δώσεις μπορεί να πεθάνεις, δεν είμαστε όλες Μπαλατσινού που σώσανε τη ζωή της γιατί ήταν σημαντική η ζωή της.

  3. αν έχεις 8 βαθμούς μυωπία και δεν φοράς γυαλιά

    Αυτή δεν ξέρει πως είναι να έχεις ένα μικρό παιδί και να μην έχεις να το ταΐσεις, δεν ξέρει πως είναι να χάνεις το παιδί σου επειδή σου λείπουν μερικά χρήματα. Και δεν θα της λείψουν ποτέ τα χρήματα, γιατί και η ίδια να πτωχεύσει είναι από αυτές που όλο και κάποιον θα βρει… Η κούκλα η Δόμνα.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί