«Συριζαϊκές ειδήσεις» για τον Πορτοσάλτε η λιποθυμία μαθήτριας από την πείνα – Στράφηκε ενάντια στους γονείς της!

Προκαλεί για άλλη μια φορά με τις ειρωνίες του, ενώ δεν δίστασε να λοιδορήσει τους γονείς του κοριτσιού που άφησαν το παιδί τους νηστικό λόγω… ΕΝΦΙΑ

Σε έναν ακόμη προκλητικό σχολιασμό προχώρησε ο Άρης Πορτοσάλτε, αυτή τη φορά με αφορμή το περιστατικό λιποθυμίας μαθήτριας λόγω πείνας.

Δείτε: Ελλάδα: Μαθήτρια λιποθύμησε από την πείνα στη μέση του δρόμου

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ όχι μόνο αμφισβήτησε το περιστατικό, κάνοντας λόγο για «συριζαϊκές ειδήσεις», αλλά στράφηκε και ενάντια στους γονείς του κοριτσιού που άφησαν το παιδί τους νηστικό λόγω… ΕΝΦΙΑ. 

Μάλιστα, δεν δίστασε να ταχθεί υπέρ μιας λογικής κοινωνικού «κανιβαλισμού», καλώντας τους τηλεθεατές να διαβάσουν τα σχόλια στο «Πρώτο Θέμα» και τη… διαπόμπευση που λαμβάνει χώρα εκεί.

«Ξεκίνησε η φάμπρικα με τις λιποθυμίες;», αναρωτήθηκε προκλητικά και πρόδηλη ειρωνεία ο Άρης Πορτοσάλτε, βρίσκοντας σύμμαχό του το δημοσιογράφο της εκπομπής, Δημήτρη Οικονόμου, που συμφωνούσε απόλυτα με τον καλεσμένο του.

Δείτε το βίντεο:

Υπενθυμίζεται ότι η είδηση με τη μαθήτρια που λιποθύμησε στη μέση του δρόμου από την πείνα, στον Πύργο Ηλείας, αναδείχθηκε έπειτα από επιστολή του άνεργου πατέρα της που κατήγγειλε ότι πρέπει να πληρώνουν ΕΝΦΙΑ ακόμα και οι άνεργοι για την πρώτη τους κατοικία.

Άρθρα στην ίδια κατηγορία

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση mail σας ΔΕ θα εμφανιστεί