Η Κρήτη επόμενος σταθμός των διακοπών του χαρούμενου ταξιδευτή, Κ. Μητσοτάκη

Στην Κρήτη θα βρεθεί το Σαββατοκύριακο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, για τη συνέχεια των διακοπών του.

Δείτε ακόμα: Πρωθυπουργός… τουρίστας: Στους 5 μήνες πρωθυπουργίας, ο ένας μήνας διακοπές!

Μαζί με την ξεκούραση, θα περάσει το πρωί του Σαββάτου από το αεροδρόμιο Καστελλίου για να δώσει το έναυσμα στα γνωστά ΜΜΕ να σημειώσουν ότι είναι “έργο Μητσοτάκη”, αν και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ το προχώρησε και αυτή η κυβέρνηση υπέγραψε μόνο να πάρει το δάνειο της ΕΤΕπ, με υποθήκη το αεροδρόμιο “Καζαντζάκης”. Φυσικά, “έργο ΣΥΡΙΖΑ” θα υποστηρίξει ότι είναι η υποθήκη – ξεπούλημα του νυν αεροδρομίου Καζαντζάκη, όπως ήδη διαδίδουν τα στελέχη της ΝΔ.

Δείτε: Πέρα από την “πολιτική κουτοπονηριά” υπάρχει και υποθήκη- ξεπούλημα του “Καζαντζάκης”!

Δεν αποκλείεται να κάνει και τις αναμενόμενες εδώ και μήνες ανακοινώσεις για τον ΒΟΑΚ, μετά το πάγωμα κάθε διαδικασίας που είχε ξεκινήσει από την κυβέρνηση Τσίπρα. Ανακοινώσεις είπαμε, σαν και αυτές που κάνει ο Μητσοτάκης και αντέχουν μερικές ώρες…

Κι επειδή, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, το πρόγραμμα του προέδρου θα είναι ευέλικτο, θα υπάρχει μπόλικος χρόνος για χιόνια στα Λευκά Όρη, εκδρομή, σέλφι και άλλα χαρούμενα…

Την ίδια ώρα διεθνώς χαρακτηρίζεται ελάχιστος για τα πολιτικά και διπλωματικά θέματα, ενώ δεν απαντά καν στον ισχυρισμό του Ερντογάν ότι του είπε να μην πάει στα Ίμια και το έκανε… Ενώ είναι γνωστές οι “επιτυχίες” στην πολιτική για το προσφυγικό, τα κοινωνικά και οικονομικά, την πρώτη κατοικία και το ποδόσφαιρο.

Δείτε: Έκθετος ξανά ο Μητσοτάκης από τις δηλώσεις Ερντογάν: «Είπαμε στην ελληνική κυβέρνηση μην πάει φέτος στα Ίμια και το έκανε»

Δείτε: Foreign Policy: «Η διπλωματική στάση της συντηρητικής κυβέρνησης Μητσοτάκη δεν ωφέλησε την Ελλάδα, ας πάρει μαθήματα από την αριστερή κυβέρνηση Τσίπρα»

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Η Κρήτη επόμενος σταθμός των διακοπών του χαρούμενου ταξιδευτή, Κ. Μητσοτάκη”

  1. KGK

    Αυτός δεν είναι πρωθυπουργός,
    είναι… διακοπο-πρωθυπουργός!

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί