Και η Βούλα Πατουλίδου στην Γιορτή Αθλητισμού 2019, στη μνήμη του Πρωταθλητή Ποδηλασίας ΑΜΕΑ, Γ. Σηφάκη

Με την παρουσία της Χρυσής Ολυμπιονίκη και Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης κας.Βούλας Πατουλίδου και του Ομοσπονδιακού Προπονητή Άρσης Βαρών σε Πάγκο κ.Δημήτρη Ιωαννίδη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019 από τις 9π.μ. έως και τις 2:00μ.μ. στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο «Δύο Αοράκια» η φετινή «Γιορτή Αθλητισμού Στη Μνήμη του Πρωταθλητή Ποδηλασίας Α.με.Α. Γιώργου Σηφάκη» που διοργανώνει ο Αθλητικός Σύλλογος ΠΑΛ.ΕΥ.Ε. με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Ηρακλείου.

Η Τροχαία Ηρακλείου, ο Εθελοντικός Σύλλογος Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ε.ΣΥ.ΠΡΟ.Τ.Α.), το Κέντρο Βιωματικής Εκπαίδευσης Οδικής Ασφάλειας EERSC με τις Σχολές Οδηγών Στεφανάκης (με ένα προσομοιωτή πρόσκρουσης κι έναν ανατροπής οχήματος) και πέντε αθλητικοί φορείς της πόλης του Ηρακλείου–ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΑΘΛΟΔΡΑΣΗ, ΑΣΚΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, Α.Σ. Α.με.Α. ΤΑΛΩΣ και ο Α.Σ. «ΠΑΛ.ΕΥ.Ε.»- θα δώσουν ο κάθε φορέας απ’ την μεριά του, την βιωματική δυνατότητα στους μαθητές/θεατές να κατανοήσουν τις συνέπειες των τροχαίων ατυχημάτων, να αντιληφθούν το πόσο σημαντική είναι η σωστή οδική συμπεριφορά, αλλά και να γνωρίσουν και να αγαπήσουν έξι ολυμπιακά και παραολυμπιακά αθλήματα.

Μία εκδήλωση η οποία απευθύνεται σε παιδιά/μαθητές, που θα τους παρέχει ενημέρωση -με τρόπο συμβατό με την ηλικία τους- σε ένα θέμα όπως αυτό των τροχαίων ατυχημάτων, που δυστυχώς έχει αποδειχθεί μάστιγα της εποχής μας, καθώς και την δυνατότητα και τα ερεθίσματα ώστε να γνωρίσουν και να αγαπήσουν τον αθλητισμό.

“Ευχαριστούμε θερμά την Χρυσή Ολυμπιονίκη και Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης κα.Βούλα Πατουλίδου και τον Ομοσπονδιακό Τεχνικό κ.Δημήτρη Ιωαννίδη για την τιμή που μας κάνουν.

Τους συμμετέχοντες φορείς, τους εθελοντές Καθηγητές Φυσικής Αγωγής από την Δομή Φυσικής Αγωγής και Σχολικού Αθλητισμού ΔΠΕ&ΔΔΕ, τους σπουδαστές από το Ι.Κ.Ε. «ΑΚΜΗ» και τους Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Και φυσικά ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς της εκδήλωσης: AEGEAN AIRLINES, Καφενείο «Ο ΛΑΚΚΟΣ», Παραδοσιακός Χώρος Εστίασης ΠΕΤΟΥΣΗΣ, MARE Coffe Bar & Food, τον Φυσιοθεραπευτή και φωτογράφο κ.Πατεράκη Στέφανο, Ιατρικά και Ορθοπεδικά Είδη «ΥΓΕΙΑ-ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ», AEOAN CANDIA MARIS AEGEOSPAS, DROSSO Photography & Graphic Arts, WEZART Photography Advertising Marketing, Σχολές Χορού ΜΑΥΡΟΚΩΣΤΑΣ, Ανθοπωλεία YUCCA και την ICON SECURITY“, αναφέρει η ανακοίνωση της Οργανωτικής Επιτροπής.

Άρθρα στην ίδια κατηγορία

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση mail σας ΔΕ θα εμφανιστεί