Εξαιρετική πρωτοβουλία: Μία «τοσοδούλα βιβλιοθήκη» στους δρόμους του Ηρακλείου!

Την εξαιρετική πρωτοβουλία του που ξεκίνησε στο Ηράκλειο, κάνει γνωστή μέσω των κοινωνικών δικτύων ο κ.  Δημήτρης Σαραντινάκης.

Σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε ο ίδιος στην ομάδα Ηράκλειο Κουασιμόδια πόλη, τοποθέτησε στην πλατεία την Αγίας Παρασκευής την «τοσοδούλα» βιβλιοθήκη, ένα κουτί με βιβλία που θα μπορεί να πάρει όποιος το επιθυμεί, με την προϋπόθεση να το επιστρέψει ή να το αντικαταστήσει με ένα άλλο.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον κ. Σαραντινάκη, από την 1η κιόλας μέρα πολλοί ήταν εκείνοι που σταμάτησαν, ξεφύλλισαν και πήραν ένα βιβλίο, ενώ γνωστοποιεί ότι σκοπεύει να τοποθετήσει κι άλλα τέτοια κουτιά και σε άλλα σημεία της πόλης του Ηρακλείου.

Δείτε τί αναφέρει ο ίδιος:

Η πρώτη μου ”Τοσοδούλα Βιβλιοθήκη” είναι ήδη έτοιμη και έχει τοποθετηθεί στην πλατεία την Αγίας Παρασκευής στο Ηράκλειο Κρήτης.
Είναι μια πρωτοβουλία καθαρά δική μου και έχω στόχο να βάλω και σε άλλα σημεία αλλά και επιχειρήσεις της πόλης του Ηρακλείου μικρές βιβλιοθήκες.
Από την 1η κιόλας μέρα πολλοί ήταν εκείνοι που σταμάτησαν, ξεφύλλισαν και πήραν ένα βιβλίο.
Ο καθένας μπορεί να ανοίξει την πόρτα της βιβλιοθηκούλας και να δανειστεί ένα βιβλίο με την προϋπόθεση να το επιστρέψει ή να το αντικαταστήσει με ένα άλλο.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί