5ος στην Ολυμπιάδα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας ο Ηρακλειώτης Γιάννης Καργιωτάκης

5ος στην Ολυμπιάδα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας αναδείχθηκε ο Ηρακλειώτης αθλητής, Γιάννης Καργιωτάκης.

Δείτε τί αναφέρει ο ίδιος:

Εκπροσώπησα (θεωρώ) όσο καλύτερα μπορούσα με ολες μου τις δυναμεις ,την πατρίδα μας ,τις ένοπλες δυνάμεις καθώς και την Ελληνική Αστυνομία στην οποία ανήκω.

Δεν κατάφερα δυστυχώς να πάρω το μετάλλιο που τόσο πολύ το ήθελα..
Το επίπεδο παρά πολύ υψηλό…συγκεκριμένα η κατηγορία μου είχε σχεδόν τους ίδιους αθλητες που έχει ένα κανονικό παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω το ΑΣΑΕΔ (Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού ) τον διευθυντή κύριο Ανδριοπουλο Σπύρο ,τον αρχηγό αποστολής κύριο Καλαιτζιδη Χρήστο την κυρία Φλορεντια Σφακιανού , την κυρία Σοφία Ανδριοπούλου καθώς και όλη την αποστολή που φρόντισαν να μην μας λείψει τίποτα και ήταν συνέχεια δίπλα μας.

Επιπροσθέτως θέλω να ευχαριστήσω την υπηρεσία μου ΥΦΑΑ που μου δίνει την δυνατότητα να κάνω πρωταθλητισμό και χάρη σε αυτήν τα τελευταία τρία χρόνια είμαι μες στην 5αδα στα Παγκόσμια Στρατιωτικά Πρωταθλήματα και έχω καταφέρει τόσες διακρίσεις..

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε όλους τους συναθλητές μου ,που με βοήθησαν στην προετοιμασία μου καθώς και στον προπονητή της Αστυνομίας Σωτήρη Αναγνωστόπουλο.

Τέλος θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στους υπόλοιπους αθλητές της Ελληνικής Αποστολής!!! 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί