Κωλοτούμπες: Ο Άδωνης… θεματοφύλακας της Συμφωνίας των Πρεσπών: «Δε‬ μας αρέσει, ωστόσο‭ ‭ ‬‬ισχύει»!

Nα λοιπόν που ήρθε η ώρα οι καλύτεροι… θεματοφύλακες της Συμφωνίας των Πρεσπών να είναι οι υπουργοί της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας πως ως αντιπολίτευση, από τον Κυριάκο ως τον Άδωνη, είχαν όλοι τους ντυθεί… μακεδονομάχοι κραυγάζοντας εναντίον της και μιλώντας για “ξεπούλημα της Μακεδονίας”.

Δείτε επίσης: Η κυνική ομολογία Γεωργιάδη: Η Novartis δίνει μίζες σε πολιτικούς, αλλά σώζει και κόσμο! (βίντεο)

Χαρακτηριστικό δείγμα δεξιάς… κωλοτούμπας, ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος σήμερα σε τηλεοπτική συνέντευξη στον Σκάι, είπε πως «η συμφωνία των Πρεσπών δεν‬ μας αρέσει, ωστόσο‭ ‭ ‬‬ισχύει»!

Αναφερόμενος δε στις εξελίξεις στη Βόρεια Μακεδονία και τις πρόωρες εκλογές που προκήρυξε χθες ο Ζόραν Ζάεφ, με εμφανή τον κίνδυνο επιστροφής στο προσκήνιο των εθνικιστών του VMRO-DPMNE και του Γκρούεφσκι, είπε και την… «εξυπνάδα του»: 

‬«Είναι‭ που‭ ‬θα‭ ‬έπαιρναν‭ ‬ και το‭ ‬Νόμπελ… Στη‭ ‬στροφή‭ ‬‬το‭ έχασαν.‭ Κάποιοι πίστευαν – και στην Ελλάδα και στα Σκόπια- ότι μπορούν να εκβιάσουν την ένταξη ενός κράτους στην ΕΕ επικαλούμενοι μόνο την επίλυση γεωπολιτικών ζητημάτων». 

Ξεκαθάρισε πάντως πως «εάν παραβιαστεί η ‭συμφωνία,‭ ‭είναι λόγος καταγγελίας‭ της συμφωνίας και άρα, τότε παύει να ισχύει».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί