«Διατροφή-Άσκηση-Διέξοδος» από την επιστημονική επιτροπή προώθησης της Κρητικής διατροφής

Επιστημονική  εκδήλωση στην Αθήνα

Την  Κυριακή    6 Οκτωβρίου  εντός του Ζαππείου  Μεγάρου θα πραγματοποιηθεί  επιστημονική εκδήλωση με θέμα <Διατροφή-Άσκηση-Διέξοδος>, από την  επιστημονική επιτροπή προώθησης της Κρητικής διατροφής.

Ομιλητές θα είναι  ο Πρόεδρος της Ένωσης  Διαιτολόγων Ελλάδος κ.Κανελλάκης  Σπυρίδων, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Κρητών Επιστημόνων –Αγγειοχειρουργός κ.Φασουλάκης  Μύρων, η Ασημένια Ολυμπιονίκης στο Άλμα εις ύψος κ.Μπακογιάνη Νίκη , η Ολυμπιονίκης  κολύμβησης κ.Νιαγκουάρα Νέρυ, η Κλινική διαιτολόγος-διατροφολόγος κ.Μπουλούμπαση Μαργαρίτα και ο Πρόεδρος  φοιτητικής ένωσης Κρητών Αττικής κ.Τζιράκης Παναγιώτης.

Tην έναρξη θα κάνει ο Περιφερειάρχης Αττικής και Πρόεδρος  ΙΣΑ κ.Πατούλης , παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού κ.Αυγενάκη.

Θα τιμηθούν για την κοινωφελή τους δράση  η Γ.Γραμματέας συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών  κ.Ζυγούρη Σταυρούλα-Oλυμπιονίκης πάλης καθώς και η Ιατρός κ.Μελιάδου Ελένη από το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής του ΙΣΑ και της Εκκλησίας  της Ελλάδος.

Η  εκδήλωση  τελεί υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, της Ένωσης  Διαιτολόγων Ελλάδος, του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας,  του Συνδέσμου Κρητών Επιστημόνων και της Φοιτητικής Ένωσης Κρητών Αττικής.

Υποστηρικτές  είναι η Περιφέρεια  Κρήτης, η ΑΝΕΚ, ο Όμιλος  ξενοδοχειακών επιχειρήσεων  Γιαννούλη, το νερό Samaria και το Ι.Κτέο  Βόλου –Κυκλάδων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί