Δουλειές του ποδαριού από Αυγενάκη!- Έκανε… άνδρα, γνωστή γιατρό του Ηρακλείου και μετά… την (τον!) διόρισε! (εικόνες)

Προσέξτε, δεν είναι πλάκα: ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, γνωστός για τις γενικά πρόχειρες και βιαστικές του δραστηριότητες, ήθελε γρήγορα – γρήγορα να τελειώνει με τη διοίκηση του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου και την πρόεδρό του, δημοτική σύμβουλο της αριστεράς, Μαρία Καλουδιώτη. Άλλωστε μετά που αμφισβητήθηκε το… “απόλυτον της εξουσίας του”, ο ίδιος ανακοίνωσε σε… περιοδεία τη νέα διοίκηση.

Δείτε: Ο Λ. Αυγενάκης είναι… εξουσία και το δείχνει!- Μια επιστολή στη Μ. Καλουδιώτη (εικόνα)

Γυρίζει μαζί με τις κάμερες και το… μισό δήμο Ηρακλείου, ξηλώνει διοικήσεις και διορίζει… πολιτευτές της ΝΔ! (φωτο)

Έλα μου όμως που πάνω στη βιασύνη του, κι αφού μεσολάβησε και ένα περιστατικό για να το αν η νέα διοίκηση μπορούσε να υπογράψει τη σύμβαση για την ανακαίνιση των αποδυτηρίων, που είχε ετοιμάσει η προηγούμενη διοίκηση, ο κ. Αυγενάκης έσπευσε να εκδώσει απόφαση διορισμού, κάνοντας ένα μέλος, τη γνωστή οδοντίατρο του Ηρακλείου, Νάντια Αμανάκη… άνδρα και την (τον…) διόρισε με αλλαγή φύλου! Τόσο στην απόφαση που δημοσιεύτηκε στην Διαύγεια όσο – αυτό είναι το πολύ σημαντικό- και στο ΦΕΚ την έγραψε… “Αμανάκη Κωνσταντίνο, οδοντίατρο”!

Φυσικά, μια τέτοια απόφαση είναι άκυρη και πρέπει να εκδοθεί ξανά και να δημοσιευτεί στο ΦΕΚ σωστά, άρα με μεταγενέστερη ημερομηνία. Άρα, και η υπογραφή της σύμβασης (κι όχι μόνο) είναι χωρίς νομική βάση. Κυρίως όμως απέδειξε για μια ακόμα φορά το πρόχειρον του πράγματος και τις δουλειές του ποδαριού του Αυγενάκη!

Δείτε την… αλλαγή φύλου δια χειρός Αυγενάκη, αλλά και την ανάρτηση της Μαρίας Καλουδιώτη, που αποκάλυψε τις προχειρότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο
Η σωστή ανακοίνωση στα ΜΜΕ
Στην απόφαση η γνωστή γιατρός γίνεται… άνδρας!
Και η “πατάτα” κορυφώνεται με τη δημοσίευση στο ΦΕΚ!

Δείτε και τη σχετική ανάρτηση της Μαρίας Καλουδιώτη

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί