Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ κτηνοτρόφων στην Κρήτη: Τραυματίστηκε ηλικιωμένο ζευγάρι

Ένα περιστατικό που ξεκίνησε από λεκτικές αντιπαραθέσεις και κατέληξε σε σοβαρή σωματική επίθεση έλαβε χώρα το απόγευμα του Σαββάτου στον Κρούστα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας μεσήλικας άνδρας πηγαίνοντας στο χωράφι του και αντικρίζοντας ξένα πρόβατα να βόσκουν υπό την επιτήρηση δύο μικρών κοριτσιών, τους επιτέθηκε φραστικά. Ο πατέρας των κοριτσιών συναντώντας αργότερα τον ιδιοκτήτη του χωραφιού, στην πλατεία του χωριού, του ζήτησε σε έντονο ύφος και κρατώντας τον από τον γιακά τον λόγο για το ότι μίλησε άσχημα στα παιδιά του, λέγοντάς του πως ότι θέλει θα το μεταφέρει στον ίδιο.

Ο γιος του ιδιοκτήτη του χωραφιού μετά από λίγη ώρα και νιώθοντας προσβεβλημένος, σύμφωνα με καταγγελίες, εισέβαλε στο κατάστημα που διατηρούν οι γονείς του πατέρα των κοριτσιών και ξεκίνησε να χτυπά την ηλικιωμένη μητέρα με κλοτσιές και τον ηλικιωμένο πατέρα με σιδερένιο αντικείμενο. Οι ηλικιωμένοι διακομίστηκαν στο ΠΑΓΝΗ στο Ηράκλειο. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για σοβαρό πρόβλημα στο μάτι, ενώ αναμένεται να αποτιμηθεί η εξέλιξη της υγείας του τραυματισμένου άντρα το επόμενο 48ωρο.

Ο νεαρός άνδρας που εισέβαλε στο κατάστημα και επιτέθηκε στους δύο ηλικιωμένους κρατείτο μέχρι χθες από την Αστυνομία, παρουσιάστηκε χθες ενώπιον του Εισαγγελέα και την Τρίτη θα περάσει από ανακριτή, ενώ στον Εισαγγελέα παρουσιάστηκε χθες και ο πατέρας των κοριτσιών που σήμερα θα περάσει αυτόφωρο (για εξύβριση ή/και πρόκληση απλής σωματικής βλάβης).

Anatolh.com

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί