Δέκα νέες παιδικές χαρές στη Βιάννο

Ξεκίνησε η παράδοση και τοποθέτηση των δέκα νέων παιδικών χαρών μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης με την προμηθεύτρια εταιρία. Ήδη παραδόθηκε για τοποθέτηση η πρώτη ολοκληρωμένη παιδική χαρά στον χώρο του Δημοτικού σχολείου Άνω Βιάννου. ‘Όλες οι παιδικές χαρές είναι πιστοποιημένες και τηρούν τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας για τους χρήστες που αφορούν τα μικρά παιδιά.

Οι χώροι που θα τοποθετηθούν έχουν επιλεγεί σύμφωνα με την μελέτη και συγκεκριμένα η τοποθέτηση τους  θα γίνει στον Συκολόγο, στην Ψαρή Φοράδα, στον Πεύκο, στον Άγιο Βασίλειο, στα Αμιρά, στην Άρβη, στην Άνω Βιάννο, στον Χόνδρο, στην Μάρθα, και στο Θωμαδιανό Εμπάρου. 

Το συνολικό κόστος της προμήθειας ανέχεται σε 206.000,00 €,  χρηματοδοτείται στο σύνολο του από το Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ του Υπουργείου Εσωτερικών .

Ο Δήμαρχος Βιάννου δήλωσε σχετικά: Ανταποκριθήκαμε άμεσα στην  σχετική πρόσκληση του Υπουργείου Εσωτερικών και σήμερα προχωράμε στην τοποθέτηση των νέων παιδικών χαρών στους οικισμούς του Δήμου μας. Η δημοτική μας αρχή  έθεσε σε προτεραιότητα την κατασκευή νέων παιδικών χαρών κατανοώντας την αναγκαιότητα ύπαρξης χώρων ψυχαγωγίας κατάλληλων προδιαγραφών και προτύπων ασφαλείας για τα παιδιά. Οι 10 νέες παιδικές χαρές θα δώσουν μία διέξοδο αναψυχής για παιδιά και γονείς.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί