Απίστευτο: Στην 24ωρη φύλαξη του Φουρθιώτη 9 περιπολικά και 14 αστυνομικοί!

Μέρες αυστηρής αστυνομικής φύλαξης διανύει ο τηλεπαρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης καθώς αποκαλύφθηκε η 24ωρη φύλαξη του από την Ελληνική Αστυνομία.

Φαίνεται πως ο μελλοντικός υποψήφιος βουλευτής, στις ερχόμενες εθνικές εκλογές, όπως έχει αφήσει ο ίδιος να εννοηθεί, απολαμβάνει την ιδιαίτερη προσοχή του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και της κυβέρνησης Μητσοτάκη, ώστε να διαθέσει 14 αστυνομικούς και 9 περιπολικά για τη φύλαξή του.

Την αποκάλυψη για την διάθεση των αστυνομικών έκανε με ανάρτηση του στο Facebook, o αντιδήμαρχος Ραφήνας Χρήστος Τσεμπέρης δημοσιεύοντας μάλιστα σχετικά έγγραφα. Η διάθεση των περιπολικών της ΕΛ.ΑΣ γίνεται από διάφορα αστυνομικά τμήματα της Ανατολικής Αττικής για την φύλαξη του τηλεπαρουσιαστή σε 24ωρη βάση.

Σύμφωνα με τα έγγραφα που κοινοποίησε ο αντιδήμαρχος Ραφήνας συνολικά 9 αστυνομικά τμήματα με 9 περιπολικά και 14 αστυνομικούς (μεταξύ αυτών Ραφήνας και Μαραθώνας) εντέλλονται να προστατεύουν επί 24ωρου βάσεως τον Μαίνανδρο – Γεώργιο Φουρθιώτη.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο αντιδήμαρχος της πόλης «Την ώρα που άνδρες και γυναίκες στο ΑΤ και το Τ. Ασφαλείας Ραφήνας Πικερμίου παλεύουν κυριολεκτικά με την ανύπαρκτη υλικοτεχνική υποδομή και την αδιανόητη υποστελέχωση με ευθύνη της πολιτικής ηγεσίας, να βγάλουν έστω βάρδιες και να κάνουν τα δέοντα, οι ανεκδιήγητοι επιτελικοί του “κοίτα Μιχάλη μου το χάλι σου” αφαιρούν περιπολικά και στελέχη για να “φυλάνε” τον κο…Φουρθιώτη επί 24ώρου βάσεως. Και αυτοί του Υπουργείου του σερίφη μιλάνε για την ασφάλεια του πολίτη και δεν ντρέπονται. Ούτε ένα γραμμάριο τσίπας δεν έχει μείνει».

Όταν πρόσφατα η εφημερίδα Espresso είχε αναδείξει τη διάθεση ενστόλου προσωπικού της ΕΛΑΣ σε συνοδεία και φύλαξη στον Μένανδρο Φουρθιώτη, μέσω των δικηγόρων του Αλέξη Κούγια και Νίκου Αγαπηνού είχε υποβληθεί μήνυση στη σύνταξη της έκδοσης σε δύο διαδοχικές ημερομηνίες ώστε να ανασταλεί η έκδοση της εφημερίδας.

Το δημοσίευμα της εφημερίδας, ανέφερε ότι το αίτημα που είχε υποβάλλει ο τηλεπαρουσιαστής στην ΕΛΑΣ ανέφερε ότι απειλείται από τα μέλη της «17Ν», η εξάρθρωση της οποίας ολοκληρώθηκε το 2003 από την Αντιτρομοκρατική.

Η διάθεση των πληρωμάτων της ΕΛΑΣ σε 24ωρη βάρδια σε φύλαξη του Μένανδρου Φουρθιώτη ο οποίος έχει λάβει διαπίστευση αστυνομικού συντάκτη, χωρίς να είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ, έγινε με τη σύμφωνη γνωμοδότηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.




Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί