Ηράκλειο: Τέσσερις συλλήψεις για κατοχή και διακίνηση ηρωίνης

Συνελήφθησαν χθες το απόγευμα, στο Ηράκλειο από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, δύο αλλοδαποί ηλικίας 23 και 26 ετών και δύο Έλληνες ηλικίας 29 και 18 ετών, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, στο πλαίσιο στοχευμένων  ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, χθες το απόγευμα από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε περιοχή του Ηρακλείου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, εντοπίστηκε ο 26χρονος αλλοδαπός κατά τον χρόνο που  προμήθευε τον 23χρονο αλλοδαπό και τον 29χρονο ημεδαπό ποσότητα ηρωίνης. 

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ηρωίνης και κινητό τηλέφωνο.

Ακολούθησε έρευνα στην κοινή οικία του 26χρονου και της 18χρονης όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • Δεκατρείς (13) αυτοσχέδιες συσκευασίες περιέχουσες συνολική ποσότητα ηρωίνης 38,1 γραμμάρια (φιξάκια),
  • Το χρηματικό ποσό των 485 ευρώ, ως προερχόμενο από τη διακίνηση ναρκωτικών,
  • ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,
  • 2 κινητά τηλέφωνα και 
  • 2 μαχαίρια (τύπου στιλέτα).

Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί