Επειδή η Ντόρα ξεχνά, ας της θυμίσουμε τις εκλογές που ο πατέρας της έταζε διορισμούς στους Κρητικούς έναντι ψήφων! (εικόνες)

Η Ντόρα, λοιπόν, μιλάει για διορισμούς, σα να ξέχασε ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σκοινί!

Το σκάνδαλο των τελευταίων ημερών με της συνεχείς προσλήψεις δεν έχει ξαναγίνει. Κάποια στιγμή πρέπει να δίνουμε το σωστό παράδειγμα εμείς οι πολιτικοί. #skaitvgr— Ντόρα Μπακογιάννη (@Dora_Bakoyannis) 8 Ιουνίου 2019

Αν κάνει ότι δεν θυμάται, ας της θυμίσουμε τον βίο και την πολιτεία της “αγίας οικογένειας”, μέσα από μια σπάνια αφίσα από την προεκλογική εκστρατεία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, στις εκλογές του 1977 .

Στην αφίσα αυτή του Κόμματος των Νεοφιλελευθέρων, που είχε κυκλοφορήσει ο υποψήφιος στο Ηράκλειο Μανώλης Δεληγιαννάκης, ο Κ. Μητσοτάκης ζητούσε από τους Κρητικούς να ψηφίσουν «Κρητικά» και ασκούσε κριτική στο κυβερνητικό κόμμα όχι για τον αριθμό των διορισμών αλλά για την ποσόστωση που θα όφειλε να υπάρχει έναντι των Κρητικών, σε σχέση με τον γενικότερο πληθυσμό της χώρας !

«Όποιος ψηφίζει Νέα Δημοκρατία ψηφίζει την ερήμωση της Κρήτης», έγραφε η αφίσα, που δεν μπορεί παρά να ήταν υπό την έγκριση του ίδιου ο προέδρου του μικρού κόμματος, με το οποίο παζάρεψε την ένταξή του στη ΝΔ, τελικά! Άλλωστε ο υποψήφιος ήταν από τους στενούς φίλους του Κων. Μητσοτάκη και αργότερα, το 1990, όταν έγινε πρωθυπουργός, τον διόρισε πρόεδρο του ΕΛΚΕΠΑ.


Το Κόμμα Νεοφιλελευθέρων ήταν ένα βραχύβιο ελληνικό πολιτικό κόμμα του κεντρώου χώρου. Ιδρύθηκε στις 6 Σεπτεμβρίου 1977 από τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, με σκοπό να μετάσχει στις εκλογές του ίδιου έτους.
Τότε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης αναζητούσε τρόπο να επανέλθει στην πολιτική ζωή, μετά την αποστασία του 1965 στην οποία ανέτρεψε την κυβέρνηση του 53%, του Γεωργίου Παπανδρέου.

Άρθρα στην ίδια κατηγορία

Μία άποψη για το “Επειδή η Ντόρα ξεχνά, ας της θυμίσουμε τις εκλογές που ο πατέρας της έταζε διορισμούς στους Κρητικούς έναντι ψήφων! (εικόνες)”

  1. AvatarBaskos

    Για πόσο ηλίθιους θεωρούν τους Έλληνες οι ειδησεογράφοι; Καμία σχέση ο τίτλος με την πραγματικότητα.

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση mail σας ΔΕ θα εμφανιστεί