Ξεπέρασε τις 65.000 επισκέψεις, μέσα σε λίγες ώρες, το Candiadoc! (εικόνα από την Google analytics)- Ευχαριστούμε!

Τις 65.000 επισκέψεις ξεπέρασε μέσα σε λίγες ώρες, από το απόγευμα της Πέμπτης 11 Απριλίου μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής 12 Απριλίου, το Candiadoc! Ενώ οι μοναδικοί επισκέπτες ήταν σχεδόν 45.000!

Τα στοιχεία που παρουσιάζουμε είναι από την Google analytics, τον μόνο έγκυρο φορέα καταγραφής της “ανταπόκρισης” των διαδικτυακών μέσων.

Παρουσιάζουμε και την εικόνα- απόδειξη από την καταγραφή της Google analytics και δεν μεταφέρουμε μόνο τους αριθμούς (όπως κάνουν άλλοι, πλαστογραφώντας όχι μόνο επισκέψεις αλλά ακόμα και τις κοινοποιήσεις στα κοινωνικά μέσα, τις οποίες αναγράφουν οι ίδιοι και όχι τα social media!)

Έτσι φτάσαμε και πάλι στην κορυφή της επισκεψιμότητας στην ελληνική περιφέρεια, σε λιγότερους από 14 μήνες από την πρώτη μέρα που το Candiadoc.gr αναζήτησε τη θέση του στα διαδικτυακά μέσα, μετά την αναγκαστική αναστολή του Candianews.gr, τον Γενάρη του 2018, το οποίο είχε μέσο όρο καθημερινές επισκέψεις που ξεκινούσαν από τις 30.000 και ξεπερνούσαν τις 50.000.

Ευχαριστούμε τους δεκάδες χιλιάδες πολίτες που αναγνωρίζουν και εμπιστεύονται και τη νέα προσπάθεια της ομάδας του Candiadoc. Με πάντα ζωντανή τη δέσμευσή μας να γράφουμε μόνο αλήθειες με απόδειξη αλλά και άποψη, όσο κι αν “πονούν” ή “κοστίζουν”, χωρίς να επιχειρούμε “ισορροπίες” και ψευδοαντικειμενικότητες.

Αλέκος Α. Ανδρικάκης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί