Football League: Ποδαρικό με ήττα για τον Εργοτέλη

Με το διπλό έφυγε από το Ηράκλειο ο Απόλλων Λάρισας, που επικράτησε του Εργοτέλη 1-2 και θα παραμείνει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Το σκορ άνοιξε πολύ γρήγορα για την ομάδα της Λάρισας, ο Τασιουλής στο 5′ μετά από ατομική προσπάθεια. Από εκεί και πέρα ο Εργοτέλης ανέβηκε και πίεσε αναζητώντας την ισοφάριση χωρίς αποτέλεσμα, μιας και όλες οι προσπάθειές του σταματούσαν στην καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενούμενων.

Στην επανάληψη, ο Απόλλων Λάρισας έφτασε κοντά στο 0-2, όταν ο Τασιουλής στο 56′ πλάσαρε, αλλά ο Κατσιμήτρος έδιωξε. Τελικά το 0-2 ήρθε στο 68′ όταν ο Τασιουλής γύρισε στον Λουκάο κι αυτός πλάσαρε στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα. Η απάντηση από τον Εργοτέλη ήταν άμεση, καθώς στο 72′ ο Έφορντ μείωσε κι έβαλε και πάλι τον Εργοτέλη στο παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι, θα μπορούσαν να είχαν ισοφαρίσει καθώς έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες στη συνέχεια. Αρχικά στο 78′ ο Μπουρσέλης έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, ενώ στο 91′ Κατσούρι σούταρε έξω από την περιοχή με τον Μαντζάρη να σώζει, την μπάλα να φτάνει στον Ιατρούδη ο οποίος με πλασέ από την μικρή περιοχή κατάφερε να αστοχήσει και το 1-2 να μείνει μέχρι τέλους.

Οι συνθέσεις:

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Κατσιμήτρος, Μαζουλουξής (65′ Καπνίδης), Γιακούμπου, Οικονόμου (46′ Μπουτσάκης), Μπάτζιος, Μπουρσέλης, Μπρους, Τσέλιος, Ιατρούδης, Έφορντ, Κουατένγκ (80′ Κατσούρρι).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μαρσέλο Τροΐζι): Μαντζάρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Σουλιώτης, Λίταινας (65′ Καμπέρης), Καρατάσιος, Μαρκολίνο (89′ Κοντοθανάσης), Τασιούλης, Λούκας Ράμος, Πολέτο (81′ Αγιώτης), Λουκάο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί