Έτσι έστησε τον “γάμο” μαϊμού ο… “μυστικός πράκτορας” και ήδη παντρεμένος στην Κρήτη! – ΕΔΕ για το περιστατικό (Βίντεο)

Τα νερά της Χαλκίδας ταρακούνησε για τα καλά η είδηση που έσκασε σαν βόμβα στην τοπική κοινωνία ότι γιατρός καρδιολόγος από την Αθήνα έστησε έναν γάμο μαϊμού στο Δημαρχείο της πόλης για να δείξει στην ερωμένη του ότι την παντρεύτηκε.

Δείτε: Απίστευτη ιστορία: Ο “γάμος” μαϊμού με γαμπρό… “μυστικό πράκτορα” και ήδη παντρεμένο στην Κρήτη!

Το θέμα έφερε στη δημοσιότητα το evialead και μετά απ’ αυτό ξεκίνησε το ξετύλιγμα του κουβαριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ρεπορτάζ του tvstar.gr, ήταν ημέρα Πέμπτη, 12 Ιουνίου του 2014,όταν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχιακό Κατάστημα επί της Φαρμακίδου, και όχι στην αίθουσα τελετών, όπου γίνονται πάντα οι πολιτικοί γάμοι, πραγματοποιήθηκε ο γάμος μαϊμού. Εκτός από το ζευγάρι, υπήρχαν κουμπάροι και μάρτυρες, όπως προκύπτει από τις φωτογραφίες που υπάρχουν, στις οποίες βέβαια δεν φαίνεται πουθενά αυτός που έκανε τον πολιτικό γάμο.

gamos1

gamos11

Τέσσερα χρόνια μετά, η σύζυγος αποφασίζει να πάρει διαζύγιο και έρχεται στις υπηρεσίες του δήμουγια να πάρει την ληξιαρχική πράξη. Όμως, δεν υπήρχε πουθενά καταγεγραμμένος ο συγκεκριμένος γάμος.

Σαστισμένοι οι υπάλληλοι άρχισαν να διερευνούν το περιστατικό. Ενημέρωσαν τους προϊσταμένους τους και διαπιστώθηκε ότι τα έγγραφα που κρατούσε στα χέρια της η γυναίκα ήταν πλαστά. Μάλιστα, έλειπε το λογότυπο του Δήμου Χαλκιδέων και στο υποτιθέμενο έγγραφο της πράξης γινόταν αναφορά για Νομαρχία της Εύβοιας, όρος που έχει καταργηθεί από την εφαρμογή του Καλλικράτη και θα έπρεπε να αναφέρεται ως Περιφερειακή Ενότητα. Επίσης, πλαστογραφημένη ήταν η υπογραφή του τότε αντιδημάρχου, Βασίλη Γουρνή, επί δημαρχείας Θανάση Ζεμπίλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο ο άντρας που έστησε όλο το σκηνικό όσο και η γυναίκα που εξαπατήθηκε είναι γιατροί στο επάγγελμα. Ο δε πρώτος είναι παντρεμένος γιατρός με δύο παιδιά και για να δικαιολογήσει τις συχνές απουσίες του της έλεγε ότι είναι μυστικός πράκτορας και γι’ αυτό δεν θα πρέπει να κάνουν μαζί την φορολογική τους δήλωση, αλλά πάντα ξεχωριστά, αφού τα καθήκοντα του δεν του το επέτρεπαν.

Μετά απ’αυτό ξεκίνησε ΕΔΕ για να διερευνηθεί ποιός ή ποιοί ήταν αυτοί που άνοιξαν παρανόμως το Δημαρχειακό Μέγαρο και βέβαια θα παρέμβει και εισαγγελέας.

tvstar.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί