Όλοι οι άνθρωποι του Τσίπρα

Και βαλτούς να τους είχε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, τόση αβάντα δεν θα του έκαναν! Κάθε μέρα κι ένας από αυτούς έρχεται να δείξει πόσο αποκρουστικό είναι αυτό που εκφράζεται σήμερα από τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο ίδιος ο πρόεδρός της περιγράφει ό,τι πιο αντικοινωνικό “κυκλοφορεί” στα νεοφιλελεύθερα μυαλά, με την ιδιωτικοποίηση των συντάξεων, την περαιτέρω συρρίκνωση του κοινωνικού κράτους, την ιδιωτικοποίηση (και άρα και τις απολύσεις)κρίσιμων τομέων του Δημοσίου. Περίπου εύχεται να μπορούσαν να συνεχιστούν τα μνημόνια και να περικοπούν οι συντάξεις.

Κι από κοντά ο Βορίδης, με τους “νόμους απαγόρευσης” της αριστεράς, ο Αυγενάκης με την “τέχνη πολέμου” εμπνευσμένη από τους ναζί, ο Γεωργιάδης με τα γνωστά ακροδεξιά του παραληρήματα, ο Κύρτσος που “χαϊδεύει” τους ακροδεξιούς της Ουγγαρίας, εκείνους που αποκηρύσσει ακόμα και ο δεξιός Γιούνκερ.

Και να και ο βουλευτής της ΝΔ κ. Καραγκούνης, ο οποίος σε συνέντευξή του αποτύπωσε κυνικά το αντικοινωνικό σχέδιο που περιέγραψε ο πρόεδρος της ΝΔ τις προηγούμενες μέρες, παραδεχόμενος ότι «ο πρώτος που εφάρμοσε αυτό το σύστημα (σ.σ.: το οποίο «υπόσχεται» η ΝΔ στους ασφαλισμένους), το οποίο ήταν το πιο επιτυχημένο παγκοσμίως, ήταν ο δικτάτορας Πινοσέτ στη Χιλή»!

Αυτοί είναι οι άνθρωποι του Τσίπρα στη ΝΔ!

Πόσο ακόμα να τον αβαντάρουν;

Candiot

 

Δείτε επίσης

Ομολογία μετατροπής της ΝΔ σε υβρίδιο ακροδεξιάς και νεοφιλελευθερισμού, με χρώμα από τον δικτάτορα Πινοσέτ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί