Επί τάπητος το έργο της παραλίας Καστρίου και Κερατοκάμπου και το ζήτημα των καταπατήσεων των παραλιών του Δ. Χερσονήσου

Ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Ιωάννης Μιχελογιαννάκης, σε επίσκεψή του στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ζήτησε από τον Υπουργό κ. Σταθάκη να μεριμνήσει ώστε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες έγκρισης της ακτομηχανικής και περιβαλλοντικής μελέτης, αλλά και υλοποίησης του έργου της παραλίας Καστρίου και Κερατοκάμπου.

Επίσης, μαζί με τον Δήμαρχο Βιάννου κ. Μπαριτάκη, πραγματοποίησαν εκ νέου συνάντηση στα γραφεία της εταιρίας μελετών «Ρόγκαν και Συνεργάτες Α.Ε.», όπου συζήτησαν με στελέχη της εταιρείας, για τις διαδικασίες, ενώ παραβρέθηκαν σε συνάντηση με τον πρόεδρο και στελέχη του Πράσινου Ταμείου, όπου συζήτησαν για την ολοκλήρωση της διαδικασίας χρηματοδότησης της ενεργειακής αναβάθμισης του δημοτικού σχολείου Άνω Βιάννου Ηρακλείου – έργο με ύψος προϋπολογισμού 200.000 ευρώ.

Παράλληλα, συζήτησε με αρμόδια στελέχη του Υπουργείου, σχετικά με τις καταπατήσεις και αλλοιώσεις παραλιών του Δήμου Χερσονήσου, κι έλαβε την διαβεβαίωση ότι τις επόμενες ημέρες θα λάβει απαντήσεις από το Σώμα Επιθεωρητών Περιβάλλοντος για την κατάσταση, αλλά και για τις κινήσεις που θα πραγματοποιήσει το Υπουργείο με στόχο να αντιμετωπιστούν τέτοια φαινόμενα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί